Χατζηδάκης: Nα μου φέρουν μία λέξη από τον εργασιακό νόμο που περιορίζει την προστασία εργαζομένων στα delivery
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χατζηδάκης: Προκαλώ να μου φέρουν μια λέξη από τον νόμο που περιορίζει την προστασία των εργαζομένων στα delivery
Πυρά κατά όσων των επικρίνουν εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης. «Έχω προκαλέσει προσωπικά όσους κάνουν κριτική να φέρουν μία διάταξη, μία παράγραφο, μία λέξη από το νόμο για την Προστασία της Εργασίας, η οποία να οδηγεί προς τα πίσω σε σχέση με την προστασία των εργαζομένων στα delivery και τα courier συγκριτικά με τη νομοθεσία που ίσχυε μέχρι τότε. Δεν έχει έρθει κανείς. Απλώς γίνονται διάφορες πολιτικές θεατρικές παραστάσεις. Προσπαθούν να συνδέσουν για λόγους ψηφοθηρικούς ορισμένοι μία αθέμιτη πρακτική μίας εταιρείας με τις προβλέψεις του νόμου, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια συνεντεύ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚ. Χατζηδάκης: Προκαλώ να μου φέρουν μια λέξη από το νόμο για την Προστασία της Εργασίας που περιορίζει την προστασία των εργαζομένων στα delivery
«Έχω προκαλέσει προσωπικά όσους κάνουν κριτική να φέρουν μία διάταξη, μία παράγραφο, μία λέξη από το νόμο για την Προστασία της Εργασίας, η οποία να οδηγεί προς τα πίσω σε σχέση με την προστασία των εργαζομένων στα delivery και τα courier συγκριτικά με τη νομοθεσία που ίσχυε μέχρι τότε. Δεν έχει έρθει κανείς. Απλώς γίνονται […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΚ. Χατζηδάκης: Προκαλώ να μου φέρουν μία λέξη από τον νόμο που να περιορίζει την προστασία των εργαζομένων στα delivery
Ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε μία ανακοίνωση μέσω του Γραφείου Τυπου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τους εργαζόμενους στον τομέα delivery.
Διαβάστε το στο mononews.grΞεσπά ο Χατζηδάκης! «Φέρτε μου μία λέξη από το νόμο που περιορίζει την προστασία εργαζομένων στα delivery!»
«Έχω προκαλέσει προσωπικά όσους κάνουν κριτική να φέρουν μία διάταξη, μία παράγραφο, μία λέξη από το νόμο για την Προστασία της Εργασίας, η οποία να οδηγεί προς τα πίσω σε σχέση με την προστασία των εργαζομένων στα delivery και τα courier συγκριτικά με τη νομοθεσία που ίσχυε μέχρι τότε. Δεν έχει έρθει κανείς. Απλώς γίνονται […]
The post Ξεσπά ο Χατζηδάκης! «Φέρτε μου μία λέξη από το νόμο που περιορίζει την προστασία εργαζομένων στα delivery!» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΚ. Χατζηδάκης: Να μου φέρουν μία λέξη από τον νόμο που περιορίζει την προστασία εργαζομένων στα delivery
«Έχω προκαλέσει προσωπικά όσους κάνουν κριτική να φέρουν μία διάταξη, μία παράγραφο, μία λέξη από το νόμο για την Προστασία...
The post Κ. Χατζηδάκης: Να μου φέρουν μία λέξη από τον νόμο που περιορίζει την προστασία εργαζομένων στα delivery appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr