Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Γολγοθάς της οικογένειας με την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε

15:20 - 21/09/2021

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Ελένη» και στην Δέσποινα Τσόκου και μίλησε To άρθρο Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Γολγοθάς της οικογένειας με την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Για την υιοθεσία που προσπάθησε να κάνει αλλά η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και αυτό αποτελεί ένα κομμάτι που την πλήγωσε βαθιά, μίλησε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. «Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό, ήταν ο γιος μου. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός, ήταν με ένα παιδάκι, ένα αδερφάκι στο σπίτι, οπότε το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά… Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό. Δεν νομίζω να τον ξαναδώ. Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να είναι καλά. Δεν ελπίζω σε κάτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η συγκίνηση για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ – «Κουβαλάω ενοχές για τον γιο μου»

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά, πόσο επηρεάστηκε η ψυχολογία του γιου της με τη μη ολοκλήρωση της υιοθεσίας: «Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό, ήταν ο γιος μου. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός, ήταν με ένα παιδάκι, ένα αδερφάκι στο σπίτι, οπότε το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά… Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και η βαθιά πληγή

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Εκεί η γνωστή ηθοποιός […] The post Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και η βαθιά πληγή appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μας συγκίνησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη με την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε - «Θα είναι πάντα μέσα μου»

Η Ρουμελιώτη μίλησε από ψυχής για το παιδάκι που θέλησε να υιοθετήσει αλλά και για…

Διαβάστε το στο queen.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η μητρότητα και η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Ελένη» και στην Δέσποινα Τσόκου και μίλησε για όλα εκείνα που την αντικατοπτρίζουν, για την οικογένειά της, τα παιδιά του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η μητρότητα και η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε

Διαβάστε το στο spoilers

Ρουμελιώτη: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε

Η ηθοποιός συγκινεί

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της