Η Ράντου στο πλευρό της οικογένειας Ινδαρέ: Ό,τι μου είπε η σύζυγός του είναι αλήθεια!

12:32 - 19/12/2019

Στο πλευρό του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και της οικογένειάς του στέκεται η ηθοποιός Ελένη Ράντου. Η κ. Ράντου με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, αναφέρεται στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε το βράδυ της Τετάρτης με την Έρση Σπαρτιώτη, τη σύζυγο του κ. Ινδαρέ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Ράντου στηρίζει την οικογένεια Ινδαρέ: Ό,τι μου είπε η σύζυγός του είναι αλήθεια!

Toν σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και τηn οικογένειά του στηρίζει η ηθοποιός Ελένη Ράντου, με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook. The post Η Ελένη Ράντου στηρίζει την οικογένεια Ινδαρέ: Ό,τι μου είπε η σύζυγός του είναι αλήθεια! appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ράντου στο πλευρό της οικογένειας Ινδαρέ -«Ζούμε μια τρέλα» της είπε η σύζυγος

ΕΛΛAΔΑ  Την αμέριστη συμπαράσταση και την ολόπλευρη στήριξή της στον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και την οικογένειά του εξέφρασε με ανάρτησή της στο facebook η ηθοποιός Ελένη Ράντου. Η κ. Ράντου αναφέρεται στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε το βράδυ της Τετάρτης με την Έρση Σπαρτιώτη, σύζυγο του κ. Ινδαρέ.  Διαβάστε σχετικά:  Γνωμάτευση-σοκ για Κουκάκι: Αστυνομικός πυροβόλησε γυναίκα στο στήθος με πλαστική σφαίρα (Photo) Στο πλευρό του Ινδαρέ ο Βούλγαρης: Ασύλληπτο ότι τον συνέλαβαν στην κατάληψη της Ματρώζου Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της Ελ. Ράντου ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΝΔΑΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ. Σε όλη μας τη ζωή, προσπαθήσαμε και καταφέ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Στο πλευρό της οικογένειας Ινδαρέ η Ελένη Ράντου

Στο πλευρό της οικογένειας Ινδαρέ η Ελένη Ράντου - Η ανάρτηση της δημοφιλούς ηθοποιού  Στο πλευρό του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και της οικογένειάς του τάσσεται η ηθοποιός Ελένη Ράντου. Η κ. Ράντου, σε ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρεται στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε το βράδυ της Τετάρτης με την Έρση Σπαρτιώτη, τη σύζυγο του κ. Ινδαρέ.  ▶ Νίκος Ευσταθίου: Έχω σοκαριστεί με την παραπληροφόρηση που διακινεί η ΕΛ.ΑΣ. ▶ Ραγκούσης για Κουκάκι: Πυροβολήθηκε γυναίκα εξ επαφής με πλαστική σφαίρα Η ανάρτηση της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας:  «ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΝΔΑΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ. "Σε όλη μας τη ζωή, προσπαθήσαμε και καταφέραμε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα