Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου «λύνει» την σιωπή του για πρώτη φορά στο Live News

17:40 - 22/09/2021

Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Κάρολαϊν και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων […] The post Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου «λύνει» την σιωπή του για πρώτη φορά στο Live News appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά – Ο αδερφός του συζυγοκτόνου σπάει τη σιωπή του – «Δεν τον έχω επισκεφτεί στη φυλακή»

Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Καρολάιν και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων καταθέσεων του στις Αρχές

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του 34χρονου πιλότου “σπάει” τη σιωπή του στο Live News

Στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε για πρώτη φορά ο αδερφός του Μπάμπη To άρθρο Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του 34χρονου πιλότου “σπάει” τη σιωπή του στο Live News δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γλυκά Νερά: Ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λύνει τη σιωπή του. «Δεν είμαι ο συνεργός, το έμαθα όταν…»

Τι αποκάλυψε ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά; Ο αδελφός του κατηγορούμενου πιλότου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο Live News, για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γλυκά Νερά: Ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λύνει τη σιωπή του. «Δεν είμαι ο συνεργός, το έμαθα όταν…».

Διαβάστε το στο fimes.gr

Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σπάει τη σιωπή του (βίντεο)

Ο αδελφός του κατηγορούμενου πιλότου, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο Live News, για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Κάρολαϊν και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων καταθέσεων του στις Αρχές. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ο αδελφός του Μπάμπη σπάει τη σιωπή του

Ο αδελφός του κατηγορούμενου πιλότου, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο Live News, για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ο αδελφός του Μπάμπη σπάει τη σιωπή του

Διαβάστε το στο spoilers

Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του συζυγοκτόνου σπάει τη σιωπή του

Γλυκά Νερά: Μετά από συνεχιζόμενες έρευνες για πιθανό συνεργό, ο αδελφός του συζυγοκτόνου έσπασε την σιωπή του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου μιλάει για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Σπάει τη σιωπή του ο αδελφός του κατηγορούμενου πιλότου, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Ο 30χρονος μίλησε στο Mega για όσα συνέβησαν και ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία εμπλοκή στην δολοφονία της Κάρολαϊν. «Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από […] The post Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου μιλάει για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο