Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου «λύνει» την σιωπή του για πρώτη φορά στο Live News
17:40 - 22/09/2021
Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Κάρολαϊν και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων […]
The post Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου «λύνει» την σιωπή του για πρώτη φορά στο Live News appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά – Ο αδερφός του συζυγοκτόνου σπάει τη σιωπή του – «Δεν τον έχω επισκεφτεί στη φυλακή»
Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Καρολάιν και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων καταθέσεων του στις Αρχές
Διαβάστε το στο tanea.grΓλυκά Νερά: Ο αδερφός του 34χρονου πιλότου “σπάει” τη σιωπή του στο Live News
Στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε για πρώτη φορά ο αδερφός του Μπάμπη
To άρθρο Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του 34χρονου πιλότου “σπάει” τη σιωπή του στο Live News δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓλυκά Νερά: Ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λύνει τη σιωπή του. «Δεν είμαι ο συνεργός, το έμαθα όταν…»
Τι αποκάλυψε ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά; Ο αδελφός του κατηγορούμενου πιλότου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο Live News, για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γλυκά Νερά: Ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λύνει τη σιωπή του. «Δεν είμαι ο συνεργός, το έμαθα όταν…».
Διαβάστε το στο fimes.grΓλυκά Νερά: Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σπάει τη σιωπή του (βίντεο)
Ο αδελφός του κατηγορούμενου πιλότου, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο Live News, για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Κάρολαϊν και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων καταθέσεων του στις Αρχές. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦονικό στα Γλυκά Νερά – Ο αδελφός του Μπάμπη σπάει τη σιωπή του
Ο αδελφός του κατηγορούμενου πιλότου, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο Live News, για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ο αδελφός του Μπάμπη σπάει τη σιωπή του
Διαβάστε το στο spoilersΓλυκά Νερά: Ο αδερφός του συζυγοκτόνου σπάει τη σιωπή του
Γλυκά Νερά: Μετά από συνεχιζόμενες έρευνες για πιθανό συνεργό, ο αδελφός του συζυγοκτόνου έσπασε την σιωπή του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου μιλάει για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Σπάει τη σιωπή του ο αδελφός του κατηγορούμενου πιλότου, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Ο 30χρονος μίλησε στο Mega για όσα συνέβησαν και ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία εμπλοκή στην δολοφονία της Κάρολαϊν. «Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από […]
The post Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου μιλάει για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr