Μαρία Κωνσταντάκη: «Στο μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν μπορώ να μπω, ένιωσα αμήχανα»

18:42 - 22/09/2021

Θέση πήρε η Μαρία Κωνσταντάκη στο Στούντιο 4,σχετικά με το metoo ενώ σχολίασε και την πόλωση που υπάρχει, τόσο στον χώρο […] The post Μαρία Κωνσταντάκη: «Στο μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν μπορώ να μπω, ένιωσα αμήχανα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

Θέση πήρε η Μαρία Κωνσταντάκη στο Στούντιο 4, σχετικά με το ελληνικό #metoo, ενώ σχολίασε και την πόλωση που υπάρχει, τόσο στον χώρο του θεάματος, όσο και σχετικά με το εμβόλιο. «Ήμουν πολύ ενεργή στα social media για το #Me Too αλλά δεν ήθελα να μιλήσω στους δημοσιογράφους για αυτό το πράγμα, το οποίο το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Μαρία Κωνσταντάκη «αδειάζει» την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Νιώθω αμήχανα με όσα λέγονται κι όσα είπε

«Ήμουν πολύ ενεργή στα social media για το #Me Too αλλά δεν ήθελα να μιλήσω στους δημοσιογράφους για αυτό το πράγμα, το οποίο το καταλαβαίνω αλλά από την άλλη είχε κι έναν κανιβαλισμό. Υπήρξαν συνάδελφοι που τα είπαν υπέροχα, οπότε τι να βγω να πω εγώ; Προφανώς για να παίρνω θέση, συμφωνώ με τα κορίτσια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Κωνσταντάκη – Στο μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν μπορώ να μπω, ένιωσα αμήχανα με όσα είπε

Θέση πήρε η Μαρία Κωνσταντάκη στο Στούντιο 4,σχετικά με το metoo ενώ σχολίασε και την πόλωση που υπάρχει, τόσο στον χώρο του θεάματος, όσο και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Κωνσταντάκη – Στο μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν μπορώ να μπω, ένιωσα αμήχανα με όσα είπε

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρία Κωνσταντάκη: "Στο μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν μπορώ να μπω"

"Ένιωσα αμήχανα με όσα είπε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο