Γυναικοκτονία, Ρόδος: Ξεσπούν οι γονείς του δράστη – «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, την αγαπούσε πολύ»
14:12 - 23/09/2021
Η μητέρα του 40χρονου που δολοφόνησε τη σύντροφό του στη Ρόδο και μετά αυτοκτόνησε μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Το παιδί μου είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε. Δεν μπορώ να πω πράγματα για τη κοπέλα γιατί είναι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι γονείς του δράστη στη Ρόδο – «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, την αγαπούσε πολύ»
«Έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ. Την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε» Η μητέρα του 40χρονου που δολοφόνησε τη σύντροφό του στη Ρόδο και μετά αυτοκτόνησεμίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Το παιδί μου είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους […]
The post Οι γονείς του δράστη στη Ρόδο – «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, την αγαπούσε πολύ» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΔολοφονία στη Ρόδο - Γονείς δράστη: «Πόνεσε πολύ, την αγαπούσε»
Οι γονείς του 40χρονου που σκότωσε την πρώην σύντροφό του στη Ρόδο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, συντετριμμένοι κάνουν λόγο για ένα «πολύ καλό παιδί».
Κλαίγοντας και εμφανώς συγκλονισμένη, η μητέρα του δράστη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέροντας ότι το παιδί της ήταν «ψυχούλα, πολύ καλό παιδί».
«Δε θα πω τίποτα για την κοπέλα, γιατί δεν είναι στη ζωή. Πόνεσε πολύ όμως, την αγαπούσε πολύ», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο πατέρας του δράστη και αυτόχειρα έκανε λόγο για ένα «θαυμάσιο παιδί».
Πάντως, σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως, ο άνδρας φαίνεται να είχε παρελθόν βίαιης συμπεριφοράς κατά των συντρόφων του.
Η πρώην σύζυγός του, όπως αναφέρει η Δημοκρατική, είχε καταφύγει στα δικαστήρια
Διαβάστε το στο pronews.grΓυναικοκτονία Ρόδος: Προκλητικός ο θείος του δράστη «Για να την σκότωσε… θα την λάτρευε!»
Η γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει σοκάρει το πανελλήνιο και ο θείος του δράστη δίνει τη δική του εκδοχή για τον δολοφόνο και αυτόχειρα.
Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΞέσπασαν οι γονείς του δράστη στη Ρόδο: «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, την αγαπούσε πολύ»
Ξέσπασαν οι γονείς του δράστη στη Ρόδο: «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, την αγαπούσε πολύ» Η μητέρα του 40χρονου που δολοφόνησε τη σύντροφό του στη Ρόδο και μετά αυτοκτόνησε μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Το παιδί μου είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr