Γυναικοκτονία στη Ρόδο- Πατέρας δράστη: Ό, τι έκανε ο γιος μου το έκανε από αγάπη

19:15 - 23/09/2021

Όσα είπε ο πατέρας του 40χρονου δράση για τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Ρόδο

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Θείος 40χρονου δράστη: Δεν είστε όλες θύματα (Βίντεο)

Για την γυναικοκτονία στη Ρόδο μίλησε ο θείος 40χρονου δράστη και με αυτά που είπε προκάλεσαν την έκρηξη της Σκορδά στον αέρα της εκπομπής. «Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε».

Διαβάστε το στο

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Ανατριχιαστικές ομοιότητες με την τραγωδία στα Γλυκά Νερά

«Μου είπε ότι δεν την άφηνε να πάει για καφέ, ότι είχε τα κλειδιά μέσα από την πόρτα για να ελέγχει πότε γυρνάει, δεν την άφηνε να κάνει τσιγάρο στο μπαλκόνι, δεν την άφηνε να δει τηλεόραση, δεν την άφηνε να κάνει τίποτα. Τη ρώτησα αν τη χτυπάει, δεν μου είπε κάτι γι’ αυτό. Ότι ήταν πάρα πολύ πιεστικός και δεν… ζούσε ένα δράμα»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Θείος 40χρονου δράστη: «Δεν είστε όλες θύματα» – Έκρηξη στον αέρα από τη Σκορδά

Η γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η 32χρονη εκπαιδευτικός έπεσε νεκρή από την καραμπίνα To άρθρο Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Θείος 40χρονου δράστη: «Δεν είστε όλες θύματα» – Έκρηξη στον αέρα από τη Σκορδά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Θείος 40χρονου δράστη: «Δεν είστε όλες θύματα» – Έκρηξη στον αέρα από τη Σκορδά

Η γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η 32χρονη εκπαιδευτικός έπεσε νεκρή από την καραμπίνα του 40χρονου συντρόφου της λόγω ζήλιας. «Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Θείος 40χρονου δράστη: «Δεν είστε όλες θύματα» – Έκρηξη στον αέρα από τη Σκορδά

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο