Άννα Ευθυμίου: Εργασιακό όραμα για τη νέα γενιά

06:42 - 24/09/2021

Στην περίπτωση της ενίσχυσης των δικαιωμάτων των ήδη εργαζόμενων, πιστεύω ότι θα ήταν γόνιμο η Πολιτεία να προσανατολιστεί στην αύξηση του εισοδήματός τους.Η νέα γενιά, πολλά μέλη της οποίας έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό, αγνοείται και το νιώθει. Εξάλλου, αυτή είναι η πρώτη γενιά η οποία βιώνει μια υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της μετά πολλές δεκαετίες αυξήσεων. Είμαι φύσει και θέσει κοντά στη νέα γενιά, καθόσον εκτός του ότι είμαι η νεότερη βουλευτής της ΝΔ στην περιφέρειά μου, έχω διαχρονικά από διάφορες θέσεις ασχοληθεί σε βάθος με τα θέματα της νεολαίας. Οι προσωπικές μου εμπειρίες από αυτήν με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κυρίαρχο στη νέα γενιά είναι το συναίσθημα της αβεβαιότητας για το

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά