Σία Βοσκανίδου: «Ο Αλέξης Παππάς είναι άντρακλας και μου αρέσει»

21:04 - 24/09/2021

Σία Βοσκανίδου: «Ο Αλέξης Παππάς είναι άντρακλας και μου αρέσει» Σχετικά με τον φετινό Bachelor μίλησε η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού Σχετικά με τον Αλέξη Παππά και το φετινό Bachelor τοποθετήθηκε η Σία Βοσκανίδου. Η πρώην παίκτρια του Bachelor, που διεκδικούσε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, βρέθηκε καλεσμένη στο φετινό κύκλο του διαγωνισμού και τραγούδησε για τον Αλέξη Παππά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σία Βοσκανίδου: Μου αρέσει πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας

Σχετικά με τον Αλέξη Παππά και το φετινό Bachelor τοποθετήθηκε η Σία Βοσκανίδου. Η πρώην παίκτρια του Bachelor, η οποία διεκδίκησε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, βρέθηκε καλεσμένη στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σία Βοσκανίδου: Μου αρέσει πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας

Διαβάστε το στο spoilers

The Bachelor spoiler – Σία Βοσκανίδου: Ο Αλέξης Παππάς είναι άντρακλας μου αρέσει ΠΟΛΥ!

Η πρώην παίκτρια του Bachelor, βρέθηκε καλεσμένη στο the Bachelor 2 και τραγούδησε για τον Αλέξη Παππά στο ραντεβού του με τη Γιώτα. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων εξέφρασε την γνώμη της για τον Αλέξη Παππά: «Με το που γύρισα από την Ιταλία, έβαλα να δω Bachelor. Mου […] The post The Bachelor spoiler – Σία Βοσκανίδου: Ο Αλέξης Παππάς είναι άντρακλας μου αρέσει ΠΟΛΥ! appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή