Γερμανία: Σίγουρος για τη νίκη του SPD δηλώνει ο Όλαφ Σολτς

21:36 - 24/09/2021

Ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Όλαφ Σολτς είναι σίγουρος για τη νίκη του κόμματός του στις ομοσπονδιακές εκλογές της Κυριακής...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές στη Γερμανία: Σίγουρος για νίκη των Σοσιαλδημοκρατών ο Όλαφ Σολτς

«Όλες οι δημοσκοπήσεις αντανακλούσαν αυτό που ένιωθα επίσης στις συγκεντρώσεις: ότι δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρεύμα προς το SPD» δήλωσε ο υποψήφιος καγκελάριος στη Bild

Διαβάστε το στο

Εκλογές Γερμανία: Σίγουρος για τη νίκη του SPD ο Όλαφ Σολτς- Κάλεσμα από Μέρκελ για κοινή προσπάθεια

Ο Όλαφ Σολτς δεν πτοείται από έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες το προβάδισμα του SPD έναντι των Χριστιανοδημοκρατών και των…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γερμανία-εκλογές: Σίγουρος για τη νίκη του SPD ο Όλαφ Σολτς

Σίγουρος για τη νίκη του κόμματός του στις ομοσπονδιακές εκλογές της Κυριακής εμφανίστηκε ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Όλαφ Σολτς.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Γερμανία-εκλογές: Σίγουρος για τη νίκη του SPD δηλώνει ο Όλαφ Σολτς

«Είμαι πολύ βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχία στις εκλογές. Όλες οι δημοσκοπήσεις αντανακλούσαν αυτό που ένιωθα επίσης στις συγκεντρώσεις: ότι δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρεύμα προς το SPD. Επομένως, έχω την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα μου δώσουν την εντολή να σχηματίσω την επόμενη κυβέρνηση», δήλωσε στην «Bild». Ο Σολτς δεν πτοείται από έρευνες, σύμφωνα με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γερμανία-εκλογές: Σίγουρος για τη νίκη του SPD δηλώνει ο Όλαφ Σολτς Παρ., 24/09/2021 - 21:33

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Σίγουρος για τη νίκη του δηλώνει ο Όλαφ Σολτς

Ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Όλαφ Σολτς είναι σίγουρος για τη νίκη του κόμματός του στις ομοσπονδιακές εκλογές της Κυριακής.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Εκλογές στη Γερμανία: Σίγουρος για νίκη των Σοσιαλδημοκρατών ο Όλαφ Σολτς

Εκλογές στη Γερμανία: «Όλες οι δημοσκοπήσεις αντανακλούσαν αυτό που ένιωθα επίσης στις συγκεντρώσεις: ότι δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρεύμα προς το SPD» δήλωσε ο υποψήφιος καγκελάριος στη Bild

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Όλαφ Σολτς είναι σίγουρος για τη νίκη του κόμματός του στις ομοσπονδιακές εκλογές της Κυριακής. «Είμαι πολύ βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχία στις εκλογές. Όλες οι δημοσκοπήσεις αντανακλούσαν αυτό που ένιωθα επίσης στις συγκεντρώσεις: ότι δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρεύμα προς το SPD. Επομένως, έχω την πεποίθηση ότι οι […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο