Ο Νίκος Κοκλώνης σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρησή του από το Open
08:30 - 25/09/2021
Για την αποχώρησή του από το Open και το παρασκήνιο που υπήρξε, μίλησε πρώτη φορά ο Νίκος Κοκλώνης, σε συνέντευξη […]
The post Ο Νίκος Κοκλώνης σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρησή του από το Open appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρησή του από το Open: «Ήταν το σπίτι μου… αλλά με πόνεσε»
«Το Open για μένα ήταν η ομάδα μου. Δεν κοίταξα ποτέ το προσωπικό μου επαγγελματικό συμφέρον, αλλά τη συνολική επιτυχία. Το Open για μένα ήταν ένα στοίχημα. Ήταν ένα “παιδί” το οποίο ήθελα να δω να μεγαλώνει σωστά. Έδωσα το χίλια τα εκατό μου, μέχρι που κάποια στιγμή εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος. Εκεί πάγωσα. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Κοκλώνης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος αποχώρησής του από το Open
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τη
To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος αποχώρησής του από το Open δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr