Το Μήνυμα της Κυριακής από τον Κυθήρων Σεραφείμ – Μετάσταση Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

13:12 - 25/09/2021

Ι.Μ. ΚΥΘΗΡΩΝ: Το Μήνυμα της Κυριακής (Μετάστασις Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου) από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορθρινό Ευαγγέλιο Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021 – Μετάσταση Αγίου Ιωάννου

Το Ορθρινό Ευαγγέλιο της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Η Ανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Πρωτόκλητου Αποστόλου Ανδρέου. Ο Άγιος Γεδεών ο Δίκαιος. Κατά Ιωάννη: Η εμφάνιση του Ιησού σε εφτά μαθητές. Ο Ιησούς και ο Πέτρος. Ο Ιησούς και ο αγαπημένος του μαθητής. Ορθρινό Ευαγγελικό απόσπασμα της μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ορθρινό Ευαγγέλιο Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021 – Μετάσταση Αγίου Ιωάννου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

ΠΑΡΟΣ: Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο ΠΑΡΟΣ: Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ορθρινό Ευαγγέλιο Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021 – Μετάσταση Αγίου Ιωάννου

Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Η Ανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Πρωτόκλητου Αποστόλου Ανδρέου. Ο Άγιος Γεδεών ο Δίκαιος. Κατά Ιωάννη: Η εμφάνιση του Ιησού σε εφτά μαθητές. Ο Ιησούς και ο Πέτρος. Ο Ιησούς και ο αγαπημένος του μαθητής. Ορθρινό Ευαγγελικό απόσπασμα της μεταστάσεως του Αγίου […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο