Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ρωτήστε τον Νίκο Μουτσινά γιατί δεν πήγα πέρυσι στην εκπομπή του»

15:52 - 25/09/2021

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η νικήτρια του Big Brother αποκάλυψε […] The post Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ρωτήστε τον Νίκο Μουτσινά γιατί δεν πήγα πέρυσι στην εκπομπή του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Καλύτερα που δεν πήγα στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά»

Όσα αποκάλυψε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Στην εκπομπή “Τι λες τώρα΄” και στον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κι απάντησε γιατί δεν έχει πάει ακόμα καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά. «Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Μου άρεσε πάρα πολύ η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά. Έχω κάνει δύο αστικά ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Καλύτερα που δεν πήγα στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Άνναα Μαρία Ψυχαράκη – Να γιατί δεν πήγε ποτέ καλεσμένη του Μουτσινά

Τα είπε όλα στην εκπομπή «Τι λες τώρα» η δκηγόρος της καρδιάς μας

Διαβάστε το στο

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ρωτήστε τον Νίκο Μουτσινά γιατί δεν πήγα πέρυσι στην εκπομπή του»

Η περσινή νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί δεν την έχουμε δει μέχρι στιγμής καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. «Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Μου άρεσε πάρα πολύ η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά. Έχω κάνει δύο αστικά δικαστήρια μετά το Big Brother. Υπήρξε κόσμος που με είδε στην τηλεόραση και με επέλεξε. Δεν έχω παράπονο με το φλερτ, με φλέρταραν και πριν το Big Brother και μετά. Μου στέλνουν πολλά δώρα, χρυσαφικά, ρούχα, παπούτσια, καπέλα, μαγιό. Επειδή θέλω να κάνω ξανθά παιδιά, γι’ αυτό ψάχνω και ξανθό άντρα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Για την σάτιρα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε: «Όταν η

Διαβάστε το στο pronews.gr

Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Ρωτήστε τον Νίκο Μουτσινά γιατί δεν πήγα πέρυσι στην ζωντανή εκπομπή του

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η νικήτρια του Big Brother αποκάλυψε και γιατί δεν την έχουμε δει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Ρωτήστε τον Νίκο Μουτσινά γιατί δεν πήγα πέρυσι στην ζωντανή εκπομπή του

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο