Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν πηγαίνω καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά»
19:08 - 25/09/2021
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο έδωσε η Μαρία Ηλιάκη πάσα για την συνέντευξη της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο «Τι λες τώρα!», […]
The post Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν πηγαίνω καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Ηλιάκη αφήνει σπόντες για τον λόγο που δεν έχει πάει καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά
Ο τρόπος που η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε γιατί δεν την έχουμε δει καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι. Η Μαρία Ηλιάκη προλόγισε την συνέντευξη που έδωσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο “Τι λες τώρα!” κι όσα είπε, δεν πέρασαν απαρατήρητα. Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη προλόγισε το βίντεο, που η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δήλωσε τον λόγο για τον ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μαρία Ηλιάκη αφήνει σπόντες για τον λόγο που δεν έχει πάει καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Ηλιάκη: Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν πηγαίνω στον Νίκο Μουτσινά!
26 Σεπτεμβρίου 2021 15:08 Η «σπόντα» όλο νόημα της Μαρίας Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά! Με έναν… ιδιαίτερα αυτοσαρκαστικό τρόπο έδωσε η Μαρία Ηλιάκη πάσα για την...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ηλιάκη: Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν πηγαίνω στον Νίκο Μουτσινά!
Διαβάστε το στο spoilersΨυχαράκη: Γιατί η Κρητικιά δεν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά;
Απαντά για πρώτη φορά
Διαβάστε το στο ekriti.gr