Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν πηγαίνω καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά»

19:08 - 25/09/2021

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο έδωσε η Μαρία Ηλιάκη πάσα για την συνέντευξη της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο «Τι λες τώρα!», […] The post Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν πηγαίνω καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Ηλιάκη αφήνει σπόντες για τον λόγο που δεν έχει πάει καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά

Ο τρόπος που η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε γιατί δεν την έχουμε δει καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι. Η Μαρία Ηλιάκη προλόγισε την συνέντευξη που έδωσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο “Τι λες τώρα!” κι όσα είπε, δεν πέρασαν απαρατήρητα. Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη προλόγισε το βίντεο, που η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δήλωσε τον λόγο για τον ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαρία Ηλιάκη αφήνει σπόντες για τον λόγο που δεν έχει πάει καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρία Ηλιάκη: Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν πηγαίνω στον Νίκο Μουτσινά!

26 Σεπτεμβρίου 2021 15:08 Η «σπόντα» όλο νόημα της Μαρίας Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά! Με έναν… ιδιαίτερα αυτοσαρκαστικό τρόπο έδωσε η Μαρία Ηλιάκη πάσα για την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ηλιάκη: Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν πηγαίνω στον Νίκο Μουτσινά!

Διαβάστε το στο spoilers

Ψυχαράκη: Γιατί η Κρητικιά δεν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά;

Απαντά για πρώτη φορά

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο