Σάκκαρη: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου»
17:38 - 26/09/2021
Σάκκαρη: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου»
26/09/2021
Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Κονταβέιτ στον τελικό της Ostrava Open, με τις δύο τενίστριες να συγχαίρουν η μία την άλλη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στις δηλώσεις τους στο court, πριν την παραλάβη των βραβείων τους.
Η Ελληνίδα τενίστρια έδωσε συγχαρητήρια στην Κονταβέιτ, με τις δύο τενίστριες να έχουν εξαιρετικές σχεσεις μεταξύ τους, ενώ ήταν μαζί σε καραντίνα στην Αυστραλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Australian Open.
Παράλληλα τόνισε ότι φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας της, ωστόσο σήμερα δεν ήταν η μέρα της για να πάρει τον
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σάκκαρη: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, ελπίζω του χρόνου να είμαι πάλι εδώ»
Η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως δεν ήταν η μέρα της στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ήττα στον τελικό του Ostrava Open, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την αντίπαλό της. Τα συγχαρητήρια στην Ανέτ Κονταβέιτ έδωσε η Μαρία Σάκκαρη, μετά την ήττα που υπέστη από την Εσθονή στον τελικό του Open της Οστράβα, ενώ αναπόλησε ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, ελπίζω του χρόνου να είμαι πάλι εδώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σάκκαρη – «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την ήττα της στον τελικό του τουρνουά της Οστράβα και τόνισε ότι αν και δεν ήταν η μέρα της, η φετινή ήταν η χρονιά της.
Διαβάστε το στο Σάκκαρη: «Δεν ήταν η μέρα μου»
Η Μαρία Σάκκαρη συνεχάρη την Ανέτ Κονταβέιτ για την κατάκτηση του τίτλου στην Οστράβα, μετά τον μεταξύ τους τελικό. Η Ελληνίδα τόνισε πως δεν ήταν η μέρα της και ότι ελπίζει να βρεθεί και του χρόνου στον τελικό του τουρνουά. «Συγχαρητήρια Ανέτ, το αξίζεις, όχι μόνο επειδή είσαι φανταστική παίκτρια, αλλά και επειδή είσαι απίστευτος […]
The post Σάκκαρη: «Δεν ήταν η μέρα μου» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr