Ένας άντρας εξομολογείται: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου»
17:50 - 26/09/2021
«Η κοπέλα μου και εγώ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί, αλλά μου είπε ότι δύο πρώην της είχαν μεγαλύτερο πέος από το δικό μου». Έτσι ξεκινά η εξομολόγηση ενός άντρα που δημοσιεύτηκε από τη βρετανική Guardian με τον τίτλο: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου. Πρέπει να χειρουργηθώ;». Το κορίτσι του τού αποκάλυψε τις πικάντικες λεπτομέρειες, οι οποίες φαίνεται ότι τον προβλημάτισαν και στράφηκε στην ειδική στήλη της βρετανικής εφημερίδας για συμβουλή. Όπως αναφέρει λοιπόν ο άντρας αυτός, ήταν ένα θέμα που πάντα τον απασχολούσε, «αλλά αυτό με κάνει να αισθάνομαι χειρότερα. Για πολύ καιρό ήθελα να χειρουργηθώ, αλλά εκείνη μου ορκίζεται ότι είμαι ο καλύτερος σεξου
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ένας άντρας εξομολογείται: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου»
Η κοπέλα μου και εγώ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί, αλλά μου είπε ότι δύο πρώην της είχαν μεγαλύτερο πέος από το δικό μου». Έτσι ξεκινά η εξομολόγηση ενός άντρα που δημοσιεύτηκε από τη βρετανική Guardian με τον τίτλο: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου. Πρέπει να χειρουργηθώ;». Το κορίτσι του τού […]
The post Ένας άντρας εξομολογείται: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr