Ένας άντρας εξομολογείται: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου»

17:50 - 26/09/2021

«Η κοπέλα μου και εγώ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί, αλλά μου είπε ότι δύο πρώην της είχαν μεγαλύτερο πέος από το δικό μου». Έτσι ξεκινά η εξομολόγηση ενός άντρα που δημοσιεύτηκε από τη βρετανική Guardian με τον τίτλο: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου. Πρέπει να χειρουργηθώ;». Το κορίτσι του τού αποκάλυψε τις πικάντικες λεπτομέρειες, οι οποίες φαίνεται ότι τον προβλημάτισαν και στράφηκε στην ειδική στήλη της βρετανικής εφημερίδας για συμβουλή. Όπως αναφέρει λοιπόν ο άντρας αυτός, ήταν ένα θέμα που πάντα τον απασχολούσε, «αλλά αυτό με κάνει να αισθάνομαι χειρότερα. Για πολύ καιρό ήθελα να χειρουργηθώ, αλλά εκείνη μου ορκίζεται ότι είμαι ο καλύτερος σεξου

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένας άντρας εξομολογείται: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου»

Η κοπέλα μου και εγώ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί, αλλά μου είπε ότι δύο πρώην της είχαν μεγαλύτερο πέος από το δικό μου». Έτσι ξεκινά η εξομολόγηση ενός άντρα που δημοσιεύτηκε από τη βρετανική Guardian με τον τίτλο: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου. Πρέπει να χειρουργηθώ;». Το κορίτσι του τού […] The post Ένας άντρας εξομολογείται: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας