Σεισμός στο Ηράκλειο - Γερ. Χουλιάρας: Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία ο σεισμός στο Αρκαλοχώρι

14:58 - 27/09/2021

Τι έδειχναν τα σεισμολογικά στοιχεία που είχε στη διάθεσή του ήδη από τον περασμένο Ιούλιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός στο Ηράκλειο – Μητσοτάκης: Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση

«Όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση για να συνδράμει στην αντιμετώπιση των συνεπειών από τον σεισμό στην Κρήτη» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός σε μήνυμα του στο Twιtter. «Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του συμπολίτη μας που έχασε τη ζωή του και να ευχηθώ γρήγορη... The post Σεισμός στο Ηράκλειο – Μητσοτάκης: Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σεισμός στο Ηράκλειο – Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Αλλάζει το σεισμικό τοπίο στη χώρα

Σεισμός στο Ηράκλειο: «Μάλλον ήταν ο κύριος σεισμός», δήλωσε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφερόμενος στο πρωινό χτύπημα του «Εγκέλαδου» στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, που είναι μέλος της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου, υπογράμμισε ότι «και αυτό μας το δείχνουν οι ενδείξεις που ήδη... The post Σεισμός στο Ηράκλειο – Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Αλλάζει το σεισμικό τοπίο στη χώρα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σεισμός στο Ηράκλειο: Έστησαν Κέντρο Υγείας σε σκηνή του στρατού στο Αρκαλοχώρι

Ένα ολόκληρο Κέντρο Υγείας στήθηκε μέσα σε σκηνή του στρατού και έχει τοποθετηθεί στο Αρκαλοχώρι, προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες προκύψουν, εάν το κτίριο του Κ.Υ. κριθεί από τους μηχανικούς ακατάλληλο προς χρήση εξαιτίας του σεισμού. Σύμφωνα με την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, η σκηνή έχει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. «Θα νοσηλευτούν περιστατικά που χρήζουν οξυγονοθεραπείας ή οποιοδήποτε άλλο περιστατικό που λόγω υγείας δεν δύναται να παραμείνει στις σκηνές που έχουν στηθεί στο εκθεσιακό κέντρο ή στους οικισμούς. Μέσα στη νύχτα ολοκληρώθηκε το στήσιμό της και είμαστε έτοιμοι εφόσον χρειαστεί να νοσηλευτούν πολίτες» ανέφ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σεισμός στο Ηράκλειο: Εστησαν Κέντρο Υγείας σε σκηνή του στρατού στο Αρκαλοχώρι

Ένα ολόκληρο Κέντρο Υγείας στήθηκε μέσα σε σκηνή του στρατού και έχει τοποθετηθεί στο Αρκαλοχώρι, προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες... The post Σεισμός στο Ηράκλειο: Εστησαν Κέντρο Υγείας σε σκηνή του στρατού στο Αρκαλοχώρι appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο