Εκπληκτικός Σπανούλης: Στην ζωή μου δεν έχω μάθει να λουφάρω – Φεύγω γεμάτος! Δεν ήθελα να κλέψω τον ρόλο από κάποιον νεότερο

19:10 - 27/09/2021

Χωρίς... χαρτάκι στο οποίο να έχει προετοιμάσει έναν λόγο, αλλά με λόγια που έβγαλε από την καρδιά του, όπως ο ίδιος ανέφερε, ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε το μπάσκετ. Το άρθρο Εκπληκτικός Σπανούλης: Στην ζωή μου δεν έχω μάθει να λουφάρω – Φεύγω γεμάτος! Δεν ήθελα να κλέψω τον ρόλο από κάποιον νεότερο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπανούλης: «Το τερμάτισα, φεύγω γεμάτος. Δεν ήθελα να κλέψω τον ρόλο από κάποιον νεότερο»

«Νιώθω ευλογημένος. Το τερμάτισα. Έδωσα και την ψυχή μου, και τη ζωή μου. Νιώθω πολύ γεμάτος…». Ο Βασίλης Σπανούλης με τα λόγια αυτά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και το μπάσκετ. Χωρίς… χαρτάκι στο οποίο να έχει προετοιμάσει έναν λόγο, αλλά με λόγια που έβγαλε από την καρδιά του, όπως ο ίδιος ανέφερε, ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σπανούλης: Δεν ήθελα να κλέψω τον ρόλο από κάποιον νεότερο

Σπανούλης: Ο πρώην αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο το μπάσκετ με μία συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία