Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου – Ζήτησε να μην παίξει το θέμα στον αέρα

11:02 - 28/09/2021

Την έντονη προσωπική της δυσαρέσκεια δεν έκρυψε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπή της στον […] The post Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου – Ζήτησε να μην παίξει το θέμα στον αέρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα «πήρε» η Καινούργιου on air: Γιατί ζήτησε να μην παίξει θέμα για το φονικό στα Γλυκά Νερά

«Θέλω να πάμε τώρα σε ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια. Όμως στην συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Παιδιά δεν ξέρω… Να σας πω κάτι. Συγνώμη. Το είδα χθες, παίζει παντού. Δεν ξέρω… Δεν μπορώ πραγματικά… Και το πρωί που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έξαλλη η Καινούργιου – Ζήτησε να μην παίξει το θέμα στον αέρα

Την έντονη προσωπική της δυσαρέσκεια δεν έκρυψε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπή της στον Alpha. Η παρουσιάστρια μίλησε από... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλη η Καινούργιου – Ζήτησε να μην παίξει το θέμα στον αέρα

Διαβάστε το στο spoilers

Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου – Ζήτησε να μην παίξει το θέμα στον αέρα

“Να σας πω κάτι; Μπορώ να κάνω ότι θέλω; Εγώ δεν θέλω να το παίξουμε, Θέμη. Μπορείτε να το πάρετε;” τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου. Την έντονη προσωπική της δυσαρέσκεια δεν έκρυψε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπή της στον Alpha. Η παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς ενώ ζήτησε από τη ροή […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου - Ζήτησε να μην παίξει το θέμα για τη δολοφονία της Κάρολαιν στον αέρα

"Με έχει πιάσει η ψυχή μου! Δεν ήμουν που δεν ήμουν καλά, βλέπω και αυτό…"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο