Σεισμός στην Κρήτη: «Ολη μου τη ζωή ζω εδώ, δεν έμεινε τίποτα όρθιο, τώρα μου λένε να φύγω…»
14:16 - 28/09/2021
«Κλαίνε οι ηλικιωμένοι…» λέει o Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Εμμανουήλ Φραγκάκης, o oποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των σεισμόπληκτων του χωριού Αρκαλοχώρι. Οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι κατάφεραν να σωθούν από τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε χτες στην Κρήτη, απαρηγόρητοι μιλούν στο protothema.gr για το πόσο δύσκολο είναι για αυτούς να κοιτάζουν τα μισογκρεμισμένα σπίτια τους μη μπορώντας […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεισμός στην Κρήτη: «Ολη μου τη ζωή ζω εδώ, δεν έμεινε τίποτα όρθιο, τώρα μου λένε να φύγω…»
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες, που αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής από τους ισχυρούς σεισμούς στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης – Συγκλονίζουν οι ιστορίες των κατοίκων «Κλαίνε οι ηλικιωμένοι…» λέει στο protothema.gr o Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Εμμανουήλ Φραγκάκης, o oποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των σεισμόπληκτων του χωριού Αρκαλοχώρι. Οι ηλικιωμένοι, οι […]
The post Σεισμός στην Κρήτη: «Ολη μου τη ζωή ζω εδώ, δεν έμεινε τίποτα όρθιο, τώρα μου λένε να φύγω…» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr