Το μεγαλείο της γιαγιάς Πηνελόπης στα χαλάσματα του σεισμού – Έλα παιδί μου να σε κεράσω!
16:22 - 28/09/2021
Η 84χρονη κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που είδε το σπίτι της στον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας να καταστρέφεται θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το μεγαλείο της γιαγιάς Πηνελόπης στα χαλάσματα του σεισμού – Έλα παιδί μου να σε κεράσω!
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα του σεισμού: «Έλα παιδί μου να σε κεράσω»
Βαθιά συγκίνηση προκαλεί η κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό Ηρακλείου - Ανοίγει το κατεστραμμένο από τα Ρίχτερ νοικοκυριό της για να φιλέψει τους επισκέπτες...
Διαβάστε το στο ZouglaΚρητική φιλοξενία στα χαλάσματα του σεισμού: Έλα παιδί μου να σε κεράσω!
Η 84χρονη κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που είδε το σπίτι της στον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας να καταστρέφεται θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η προσωποποίηση της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας. Με...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα του σεισμού: Έλα παιδί μου να σε κεράσω!
Διαβάστε το στο sinidisi.grΣΕΙΣΜΟΣ: Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα: Έλα παιδί μου να σε κεράσω!
Βαθιά συγκίνηση προκαλεί η κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό – Ανοίγει το κατεστραμμένο από τα Ρίχτερ νοικοκυριό της για να φιλέψει τους επισκέπτες.
Το άρθρο ΣΕΙΣΜΟΣ: Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα: Έλα παιδί μου να σε κεράσω! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΚρητική φιλοξενία απο 84χρονη στα χαλάσματα του σεισμού: “Έλα παιδί μου να σε κεράσω!”
Βαθιά συγκίνηση προκαλεί η κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό – 84χρονη γυναίκα ανοίγει το κατεστραμμένο από τα Ρίχτερ νοικοκυριό της για να φιλέψει τους επισκέπτες! Η 84χρονη κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που είδε το σπίτι της στον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας να καταστρέφεται θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η προσωποποίηση της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας. Με τρόπο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr