Το μεγαλείο της γιαγιάς Πηνελόπης στα χαλάσματα του σεισμού – Έλα παιδί μου να σε κεράσω!

16:22 - 28/09/2021

Η 84χρονη κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που είδε το σπίτι της στον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας να καταστρέφεται θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το μεγαλείο της γιαγιάς Πηνελόπης στα χαλάσματα του σεισμού – Έλα παιδί μου να σε κεράσω!

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα του σεισμού: «Έλα παιδί μου να σε κεράσω»

Βαθιά συγκίνηση προκαλεί η κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό Ηρακλείου - Ανοίγει το κατεστραμμένο από τα Ρίχτερ νοικοκυριό της για να φιλέψει τους επισκέπτες...

Διαβάστε το στο Zougla

Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα του σεισμού: Έλα παιδί μου να σε κεράσω!

Η 84χρονη κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που είδε το σπίτι της στον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας να καταστρέφεται θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η προσωποποίηση της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας. Με...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα του σεισμού: Έλα παιδί μου να σε κεράσω!

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

ΣΕΙΣΜΟΣ: Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα: Έλα παιδί μου να σε κεράσω!

Βαθιά συγκίνηση προκαλεί η κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό – Ανοίγει το κατεστραμμένο από τα Ρίχτερ νοικοκυριό της για να φιλέψει τους επισκέπτες. Το άρθρο ΣΕΙΣΜΟΣ: Κρητική φιλοξενία στα χαλάσματα: Έλα παιδί μου να σε κεράσω! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κρητική φιλοξενία απο 84χρονη στα χαλάσματα του σεισμού: “Έλα παιδί μου να σε κεράσω!”

Βαθιά συγκίνηση προκαλεί η κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό – 84χρονη γυναίκα ανοίγει το κατεστραμμένο από τα Ρίχτερ νοικοκυριό της για να φιλέψει τους επισκέπτες! Η 84χρονη κυρία Πηνελόπη από το Αρχοντικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που είδε το σπίτι της στον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας να καταστρέφεται θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η προσωποποίηση της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας. Με τρόπο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη