Θα μας «κουφάνει» ο Χ.Στυλιανίδης - Η δήλωσή του που «πάγωσε» τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη (βίντεο)
20:46 - 28/09/2021
Άναυδοι έμειναν οι σεισμόπληκτοι με τη δήλωση του εξαφανισμένου υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη στη σημερινή φιέστα επικοινωνίας που στήθηκε στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης.
Ο «εισαγόμενος» υπουργός που θυμήθηκε να κάνει το ντεμπούτο της εμφάνισης στο Ηράκλειο που ταρακουνήθηκε από τον ισχυρό σεισμό, δήλωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Κρήτη μαζί με τον πρωθυπουργό: «Καμιά φορά από τη φυσική καταστροφή προσφέρονται ευκαιρίες».
Τι εννοεί άραγε ο υπουργός; Για ποιες ευκαιρίες μιλάει στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους μετά τον αλλεπάλληλο χορό των Ρίχτερ;
«Από τη φυσική καταστροφή προσφέρονται ευκαιρίες»
Τι μεταγράφαρα είναι αυτός ο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr