Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστούν στο Τρίτο Στεφάνι

00:08 - 29/09/2021

Δημοσιεύθηκε: 28 Σεπτεμβρίου 2021 23:35 «Το Τρίτο Στεφάνι», η μεγαλύτερη παραγωγή που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία και πρόλαβε να παρουσιαστεί μόνο για 13 sold–out παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς. Η πιο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστούν στο Τρίτο Στεφάνι

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν σε θρίλερ

Μετά τους Ocrean’s 11, 12 και 13, ήρθε η ώρα Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ να πρωταγωνιστήσουν ξανά στην ίδια ταινία. Αλλά όχι σε κωμωδία. Οι δυο αστέρες του Χόλιγουντ και φίλοι, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι άλλο: Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ θα συμπρωταγωνιστήσουν σε θρίλερ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζον ... Περισσότερα To άρθρο Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν σε θρίλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρία Καβογιάννη: Η Μαρία Κίτσου είναι δώρο Θεού

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» του  Mega βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Καβογιάννη με αφορμή τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην οποία θα συμμετέχει, αλλά και για τη θεατρική παράσταση «Το τρίτο στεφάνι» που επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς.  Η Μαρία Καβογιάννη, στη θεατρική παράσταση «Το τρίτο στεφάνι» συμπρωταγωνιστεί με την… «Άγρια Μέλισσα», Μαρία Κίτσου. «Πες μου λίγο πώς είσαστε μαζί; Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ συνέντευξη μαζί της, την έχω δει μόνο στις Άγριες Μέλισσες, δεν την έχω δει στο θέατρο, δώσε μου λίγη εικόνα παραπάνω γι’ αυτή την γυναίκα», είπε η Ελένη η οποία θέλησε να μάθει λίγα περισσότερα για τη Μαρία Κίτσου. «Καταρχάς, η Μαρία είναι δώρο Θεού. Είναι μια σπουδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Καβογιάννη: Η Μαρία Κίτσου είναι δώρο Θεού

«Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι δίπλα της», είπε η Μαρία Καβογιάννη για την συνεργασία της με την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».Η Μαρία Καβογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι», όπου παίζει μαζί με την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», Μαρία Κίτσου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνάδελφο της με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν έκρυψε την χαρά που έχει, επειδή συνεργάζονται. «Καταρχάς, η Μαρία είναι δώρο Θεού. Είναι μία σπουδαία ηθοποιός, ένας γοητευτικός και πολύ γλυκός άνθρωπος. Έχει μια ευγένεια και μία δύναμη, που δεν γίνεται να μην το θαυμάσεις όλο αυτό. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι με την Μαρία. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μαρία Καβογιάννη – Η Μαρία Κίτσου είναι δώρο Θεού

Καλεσμένη στην «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (29/9) η Μαρία Καβογιάννη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο Δάσκαλος», στην οποία πρωταγωνιστεί και έκανε ειδική μνεία στη θεατρική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι», που επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς. «Είχε μία θλίψη όλο αυτό που συνέβη», τόνισε αναφερόμενη στο κλείσιμο των θεάτρων λόγω κοροναϊού. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη