Πασχάλης: «Η Αλίκη είναι το έτερόν μου ήμισυ. Αυτά που ακούγονται για “παντόφλες” είναι αηδίες»

11:44 - 29/09/2021

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος». Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Αλίκη και στα κακεντρεχή σχόλια που κατά καιρούς ακούστηκαν για εκείνη. «Είναι ένας σύντροφος που τον επέλεξα συνειδητά. Αναζήτησα ένα κορίτσι να με φυλάει. Γιατί πίστευα ότι αν θέλω να συνεχίσω στον χώρο αυτό πρέπει να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πασχάλης: Σαχλαμάρες αυτά που ακούγονται ο,τι τρώω παντόφλα. Η Αλίκη είναι ο άνθρωπός μου

Ο Πασχάλης βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για τον Τόνι Σφήνο και πώς παρουσιάζει την εποχή που εκείνος μεσουράνησε, αλλά και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πασχάλης: Σαχλαμάρες αυτά που ακούγονται ο,τι τρώω παντόφλα. Η Αλίκη είναι ο άνθρωπός μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή