Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

00:02 - 20/12/2019

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο» The post Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανέφερε ότι έχει λοίμωξη των πνευμόνων και έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε το στο

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο 88χρονος εμβληματικός ηγέτης. 

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Ρωσία: Στο νοσοκομείο ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Στο νοσοκομείο με πνευμονία εισήχθη πριν λίγες ημέρες ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος,  μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε χθες ο 88χρονος εμβληματικός ηγέτης. «Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Ζελένσκι: Παραγωγικές οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Κομβική η πρόθεση της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο

«Βόμβα» Μακρόν με PANG: Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς αποκτάει η Γαλλία – Σε υπηρεσία το 2038 [vid]

Η Ουκρανία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι αιχμαλώτισε και απήγαγε 50 αμάχους από την περιφέρεια Σούμι

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα φονική επίθεση στον Λίβανο: «Στοχεύουμε δυνάμεις της Χεζμπολάχ»

Σαν σήμερα: Το 1942 μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση λαμβάνει χώρα στην Αθήνα

Καιρός σήμερα: Παραμένει βροχερό το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά