Επιστροφές στον Αστέρα ενόψει Βόλου

19:54 - 29/09/2021

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς μειώνονται τα προβλήματα των τραυματισμών. Η πρώτη νίκη δεν έχει έρθει ακόμα για τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο σημαντικοί παίκτες οι οποίοι έλειπαν λόγω τραυματισμού, επιστρέφουν σιγά-σιγά και ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα. Συγκεκριμένα, οι Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα και Αλί Μπαμπά προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για το ματς με τον Βόλο, […] The post Επιστροφές στον Αστέρα ενόψει Βόλου appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστροφή στις ΕΠΑΛ-ξεις

Τον περασμένο Αύγουστο η Προεδρία Μπάιντεν πέτυχε μια νίκη στα σημεία για την αμερικανική κοινωνία. Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Υποδομών, ύψους ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων ψηφίστηκε από τη Γερουσία με διακομματική συναίνεση, αφαιρώντας ένα βασικό επιχείρημα από τους Ρεπουμπλικάνους, ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών του 2022. 

Διαβάστε το στο

Άρης: Επιστροφή και προβλήματα ενόψει ντέρμπι

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Ολίβιε Χάνλαν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Στον αντίποδα, ο Σταύρος Σχίζας συνεχίζει την αποθεραπεία του (θλάση), ενώ απών είναι και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)