Βαλάντης: «Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη»
09:06 - 30/09/2021
Για τη σχέση που του χρέωσαν με την Πόπη Μαλιωτάκη απάντησε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε στην κάμερα της […]
The post Βαλάντης: «Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλάντης: Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη (Βίντεο)
Ο Βαλάντης διέψευσε την σχέση του με την Πόπη Μαλλιωτάκη, αλλά όπως είπε μετά από αυτή την φήμη, κάτι ετοιμάζουν μαζί.
Διαβάστε το στο Βαλάντης: «Με ενόχλησε που είπαν ότι είμαι σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη»
Σαφής ο Βαλάντης με την απάντησή του. Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Βαλάντης για την σχέση που του χρέωσαν με την Πόπη Μαλλιωτάκη και πόσο τον ενόχλησε. «Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη γιατί χρεώθηκε μια σχέση σε έναν άνθρωπο και σε μία γυναίκα, με την οποία δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Βαλάντης: «Με ενόχλησε που είπαν ότι είμαι σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βαλάντης – «Με ενόχλησε που είπαν όχι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη»
Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πως τον ενόχλησε το συγκεκριμένο γεγονός
Διαβάστε το στο Ξεκαθαρίζει την θέση του ο Βαλάντης: Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη
Ο Βαλάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μίλησε και για τις φήμες που τον θέλουν να διατηρεί σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεκαθαρίζει την θέση του ο Βαλάντης: Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη
Διαβάστε το στο spoilersΒαλάντης: «Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη»
Φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι
Διαβάστε το στο ekriti.grΒαλάντης: "Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη" (video)
"Bέβαια, έπειτα από εκείνες τις μέρες, ετοιμάζουμε κάτι επαγγελματικό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr