Ν. Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα “σβήσει” όλες τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στους εκπαιδευτικούς λόγω συμμετοχής στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση
13:22 - 30/09/2021
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν γίνει Κυβέρνηση, θα “σβήσει” όλες τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στους εκπαιδευτικούς λόγω συμμετοχής στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση , τις οποίες κήρυξαν οι Ομοσπονδίες τους, δεσμεύθηκε ο πρώηνν υπουργός Παιδείας και τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Φίλης.
Ειδικότερα ο Νίκος Φίλης μιλώντας «στο Κόκκινο» , σχετικά με την αγωγή της υπουργού Παιδείας κατά των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών , δήλωσε τα εξής:
Αναμενόμενο ήταν. Το έχει ξανακάνει η κα Κεραμέως. Αυτά είναι ζητήματα που δεν λύνονται με δικαστικές αποφάσεις. Είναι ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του σχολείου.
Είναι μια οιωνεί...
Διαβάστε Περισσότερα στο esos.gr