Ο ΕΟΦ ανακαλεί πασίγνωστο φάρμακο για το κάπνισμα

14:10 - 30/09/2021

Ο ΕΟΦ ανακαλεί πασίγνωστο φάρμακο της Pfizer για τη διακοπή του καπνίσματός Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση: «Την ανάκληση των παρτίδων του Πίνακα Ι του φαρμακευτικού προϊόντος Champix, λόγω υπέρβασης του ορίου της αποδεκτής πρόσληψης για την ουσία N-νιτροζο-βαρενικλίνη (NNV), το οποίο καθορίστηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται προληπτικά μετά τον καθορισμό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό φάρμακο για τη διακοπή του καπνίσματος

Ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), με εοπίσημη ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί ότι ανακαλεί από την αγορά παρτίδες γνωστού φαρμάκου που χρησιμοποιείται για τη διακοπή καπνίσματος. Ο ΕΟΦ προχωράει στην ανάκληση παρτίδας γνωστού φαρμάκου που χρησιμοποιιείχρησιμοποιείται ευρέως για τη διακοπή καπνίσματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ανάκληση αποφασίστηκε διότι σε αρκετές παρτίδες του φαρμάκου διαπιστώθηκε υπέρβαση του ... Περισσότερα To άρθρο Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό φάρμακο για τη διακοπή του καπνίσματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες από πασίγνωστο φάρμακο της Pfizer – Αυτό είναι

Την ανάκληση παρτίδων από γνωστό φαρμακευτικό σκεύασμα της Pfizer διέταξε ο ΕΟΦ. Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο