Big Brother – Γιώτα Μυλωνά: «Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου ρίχνοντάς του καυτό παραφινέλαιο»
15:26 - 30/09/2021
Κατά τη μικρή παραμονή της στο Big Brother, η Γιώτα Μυλωνά είχε συγκλονίσει τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και τους τηλεθεατές, όταν αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε δολοφονηθεί. Όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, πριν από οκτώ χρόνια είχε χάσει τον σύντροφό της λόγω εγκαυμάτων, που του προκάλεσε ένας άλλος άντρας. Θέλοντας να […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώτα Μυλωνά: Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου, ρίχνοντάς του καυτό παραφινέλαιο
Η πρώην παίκτρια του Big Brother θέλησε να εκφράσει την συμπαράστασή της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου
Διαβάστε το στο Big Brother – “Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου, ρίχνοντάς του καυτό παραφινέλαιο”
Κατά τη μικρή παραμονή της στο Big Brother, η Γιώτα Μυλωνά είχε συγκλονίσει τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και τους τηλεθεατές, όταν αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε δολοφονηθεί. Όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς πριν από μερικές εβδομάδες, πριν από οκτώ χρόνια είχε χάσει τον σύντροφό της λόγω εγκαυμάτων, […]
Διαβάστε το στο irafina.grBig Brother – Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου, ρίχνοντάς του καυτό παραφινέλαιο
Κατά τη μικρή παραμονή της στο Big Brother, η Γιώτα Μυλωνά είχε συγκλονίσει τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και τους τηλεθεατές, όταν αποκάλυψε ότι ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother – Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου, ρίχνοντάς του καυτό παραφινέλαιο
Διαβάστε το στο spoilers