Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν ήθελα να παίξω έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο, θα ήταν άδικο για την καριέρα μου»
20:40 - 30/09/2021
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την […]
The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν ήθελα να παίξω έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο, θα ήταν άδικο για την καριέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Μπισμπίκης – Δεν ήθελα να παίξω έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο, θα ήταν άδικο για την καριέρα μου
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την συμμετοχή του στην σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι»...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Μπισμπίκης – Δεν ήθελα να παίξω έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο, θα ήταν άδικο για την καριέρα μου
Διαβάστε το στο spoilersΒασίλης Μπισμπίκης: μετά τον Μάνο Βόσκαρη δεν ήθελα να υποδυθώ έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο
Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έλκυσε στον Βασίλη Γιαννούλη, τον ήρωα που υποδύεται στη νέα σειρά του Mega «Κομάντα και δράκοι».Ερμηνευτική στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης τη νέα σεζόν. Ο γοητευτικός ηθοποιός που την περασμένη σεζόν υποδύθηκε τον Μάνο Βόσκαρη, την ενσάρκωση του «κακού» στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», είναι πλέον ένας τρυφερός πατέρας τριών παιδιών στην σειρά του Mega «Κομάντα και δράκοι» που υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Μιλώντας στην δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, στο 7 Μέρες Tv, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξήγησε την επιλογή του: «Πιστέψτε με, μετά τον Μάνο Βόσκαρη δεν ήθελα να υποδυθώ έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο. Είπα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr