Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου»

00:28 - 01/10/2021

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ποδαρικό στο Ενώπιος Ενωπίω για τη νέα σεζόν και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την απόφασή […] The post Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποδαρικό στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τη νέα σεζόν έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια...

Διαβάστε το στο Zougla

Βασίλης Σπανούλης: Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου

Για την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια και να αποχωρήσει από το μπάσκετ, την πολυμελή οικογένειά του αλλά και την γυναίκα της ζωής του, την Ολυμπία Χοψονίδου, μίλησε ο πρώην, πλέον, εμβληματικός αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. «Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ποδαρικό στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τη νέα σεζόν έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την απόφασή του να κρεμάσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης λιώνει για την Ολυμπία Χοψονίδου: «Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου»

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Βασίλης Σπανούλης στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1. Ο Kill Bill του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια και να αποχωρήσει από το μπάσκετ, την πολυμελή οικογένειά του αλλά και την γυναίκα της ζωής του την Ολυμπία... The post Ο Βασίλης Σπανούλης λιώνει για την Ολυμπία Χοψονίδου: «Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου – Εγώ έκανα την αγάπη μου, εκείνη όμως ήταν σπίτι»

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλης Σπανούλης: Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου

«Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», τόνισε μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του ο Βασίλης Σπανούλης Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν καλεσμένος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Σπανούλης: Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου

Διαβάστε το στο spoilers

Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια»

O Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου όπου εκτός από την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ, μίλησε για τις μεταγραφές του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά και για…

Διαβάστε το στο politik.gr

Σπανούλης: "Η Ολυμπία τα θυσιάσε όλα για να είναι δίπλα μου"

Η συγκινητική εξομολόγη για τη σύζυγό του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σπανούλης: "Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου" (video)

"Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Εκείνη όμως ήταν στο σπίτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βασίλης Σπανούλης: “Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου” (Βίντεο)

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος ενωπίω» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει το μπάσκετ. Σε μια εξομολόγηση καρδιάς ανέφερε: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια και θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα». […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Συγκινεί ο Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου»

Μια τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου έκανε ο Βασίλης Σπανούλης στην πρώτη μεγάλη του συνέντευξη μετά την απόφαση να αφήσει το μπάσκετ. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του, τα έξι παιδιά του και τη στήριξη που έχει […] The post Συγκινεί ο Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο