Π. Καμμένος: «Αναπόφευκτο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία – Είχαν αγοραστεί οι βουλευτές μου όταν ήταν να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών»
10:10 - 01/10/2021
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρώην Υπ. Άμυνας, Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος,
Το άρθρο Π. Καμμένος: «Αναπόφευκτο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία – Είχαν αγοραστεί οι βουλευτές μου όταν ήταν να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία - Θα είμαστε μόνοι τις πρώτες ώρες
Δεδομένο θεωρεί ο Πάνος Καμμένος το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία - Τι είπε για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠάνος Καμμένος: «Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου, όλοι τους μετά περάσανε από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Επισήμανε ότι η Τουρκία έχει φύγει από τη Δύση, ενώ ανέφερε ότι «αν δεχθούμε επίθεση θα είμαστε μόνοι μας τις πρώτες ώρες». «Υπήρξαν στιγμές που ήμασταν πολύ κοντά σε σύγκρουση με την Τουρκία» αποκάλυψε. Ο Πάνος Καμμένος θεωρεί δε δεδομένο το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. «Κάνουν μεγάλη μάχη με τα αλιευτικά, σε περιοχή ασκήσεως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠάνος Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία – Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου
Lamianow.gr
Πάνος Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία – Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου
«Aν δεχτούμε επίθεση θα είμαστε μόνοι μας τις πρώτες ώρες» σημείωσε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε ότι «υπήρξαν στιγμές που ήμασταν πολύ κοντά σε σύγκρουση με την Τουρκία» Την παράδοση Τούρκων στρατιωτών στην Άγκυρα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε ο ίδιος τις κρίσεις με την […]
Πάνος Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία – Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΠάνος Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία – Εξαγόρασαν τους βουλευτές μου στις Πρέσπες
Πάνος Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία – Εξαγόρασαν τους βουλευτές μου στις Πρέσπες Ειδήσεις: Την παράδοση Τούρκων στρατιωτών στην Άγκυρα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε ο ίδιος τις κρίσεις με την Τουρκία κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ΥΕΘΑ, επί συγκυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ – […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr