«Υπαίτιος είμαι εγώ», έγραφε το σημείωμα του άνδρα που σκότωσε τη σύζυγο του και αυτοκτόνησε

14:52 - 01/10/2021

Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες από την απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στον οικισμό Βερβερούδα Αργολίδας, όπου ένας ηλικιωμένος άντρας σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ», έγραφε το σημείωμα που άφησε ο 78χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast από αστυνομικές πηγές. Η άτυχη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργολίδα: Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε την γυναίκα του - Υπαίτιος είμαι εγώ

Η γυναίκα ήταν τυλιγμένη σε χαλί και στον λαιμό της είχε θηλιά

Διαβάστε το στο

Αργολίδα – Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός.

Διαβάστε το στο

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι – Τι γράφει το σημείωμα του 78χρονου αυτόχειρα που σκότωσε τη σύζυγό του

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αργολίδα: Τι έλεγε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του;

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργολίδα η γυναικοκτονία μιας ηλικιωμένης από τον σύζυγό της, ο οποίος αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 78χρονος άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε: «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ». Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός. Οι αρχές θεωρούν, με βάση τα πρώτα στοιχεία, πως ο ηλικιω

Διαβάστε το στο pronews.gr

Πόρτο Χέλι: Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του

Πόρτο Χέλι: Στο σημείο βρέθηκε ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε: «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αργολίδα: Ηλικιωμένος σκότωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ο θάνατος της 75χρονης προήλθε από ασφυξία Ακόμα μία δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της σημειώθηκε στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην Βερβερούδα Ερμιονίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ένας 78χρονος άνδρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ενημερώνοντας πως η σύζυγός του είναι νεκρή. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Αργολίδα – Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του

Διαβάστε το στο to10.gr

Αργολίδα: Το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε την πάσχουσα από Αλτσχάιμερ σύζυγό του και αυτοκτόνησε

«Υπαίτιος είμαι εγώ»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”