ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» – Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε η κόρη της
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» - Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
«Το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στο χώρο του σχολείου με αποτέλεσμα να στιγματιστεί και να δεχθεί επίθεση από συμμαθητές της που συμμετείχαν στα επεισόδια», τόνισε
Διαβάστε το στο «Την χτύπησαν συμμαθητές-φασίστες, δεν θα γίνει νέος Φύσσας»: Συγκλονίζει η μητέρα μαθήτριας στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Η μητέρα του κοριτσιού που δέχθηκε επίθεση μέσα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης είπε πως το έκαναν συμμαθητές της που είναι φασίστες.
Διαβάστε το στο «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» - Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που δέχθηκε επίθεση
Συγκλονίζει η μητέρα μας μαθήτριας, η οποία καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο της, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.
Διαβάστε το στο thebest.grΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Παύλος Φύσσας, λέει μητέρα μαθήτριας
“Το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στο χώρο του σχολείου με αποτέλεσμα να στιγματιστεί και να δεχθεί επίθεση από συμμαθητές της που συμμετείχαν στα επεισόδια” ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι”. “Τη χτύπησαν τέσσερα με πέντε άτομα, συμμαθητές της που ήταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» – Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας θύματος ξυλοδαρμού (Video)
Συγκλονίζει η μητέρα μαθήτριας, η οποία καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο της, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.
Διαβάστε το στο topontiki.grΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας», ξεσπά μητέρα μαθήτριας
Ηχυρό μήνυμα στέλνει η μητέρα της μαθήτριας από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές της μέσα στο σχολείο επειδή δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ο νέος Φύσσας!» – Συγκλονίζουν τα λόγια μητέρας μαθήτριας
Μητέρα μαθήτριας του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης συγκλόνισε με όσα είχε να πει για τα γεγονότα που λαμβάνουν μέρος τις τελευταίες μέρες στο σχολείο.
Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr«Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» - Συγκλονίζει η μητέρα μαθήτριας από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Συγκλονίζει η μητέρα μαθήτριας, η οποία καταγγέλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από φασιστικά στοιχεία, μέσα στο σχολείο της, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.Μητέρα μαθήτριας στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο της. «Το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στο χώρο του σχολείου, με αποτέλεσμα να στιγματιστεί και να δεχθεί επίθεση από συμμαθητές που συμμετείχαν στα επεισόδια» τόνισε μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1. «Τη χτύπησαν τέσσερα με πέντε άτομα, συμμαθητές της, που ήταν αντίθετοι με τις απόψεις της, που ανήκουν στο χώρο του φασισμού», πρόσθεσε. «Επειδή δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Παύλος Φύσσας θα προβώ σε όλες
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΕΠΑΛ Σταυρούπολης – «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» – Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας
Μητέρα μαθήτριας καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο της, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.
Διαβάστε το στο to10.gr