Γιώργος Χρυσοστόμου: Η επιστολή στο ΣΕΗ για κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη και ο λόγος που την έκαψε
15:42 - 02/10/2021
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε ότι έγραψε επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, την περίοδο που ξεκίνησε το
To άρθρο Γιώργος Χρυσοστόμου: Η επιστολή στο ΣΕΗ για κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη και ο λόγος που την έκαψε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χρυσοστόμου – Έγραψε επιστολή στο ΣΕΗ για κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη και δεν την έστειλε
«Δεν τους έχω συγχωρέσει όλους, αλλά ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι εγώ δεν φοβάμαι πια», τονίζει ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έγραψα επιστολή στο ΣΕΗ για μια κακοποιητική συμπεριφορά προς εμένα αλλά…»
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη «DOT». Ο ηθοποιός μεταξύ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Χρυσοστόμου: Γιατί έκαψε την επιστολή για κακοποιητική συμπεριφορά στο ΣΕΗ που υπέστη
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε ότι έγραψε επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, την περίοδο που ξεκίνησε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε στο Dot. δεν την έστειλε ποτέ, αλλά την έκαψε γιατί αρρώστησε. «Εκείνη η περίοδος που έγιναν γνωστές κάποιες συμπεριφορές στο θέατρο, εγώ φοβήθηκα γιατί θυμήθηκα πόσες φορές μου έχουν συμπεριφερθεί εμένα άσχημα και […]
Διαβάστε το στο irafina.gr