Γιώργος Χρυσοστόμου: Η επιστολή στο ΣΕΗ για κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη και ο λόγος που την έκαψε

15:42 - 02/10/2021

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε ότι έγραψε επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, την περίοδο που ξεκίνησε το To άρθρο Γιώργος Χρυσοστόμου: Η επιστολή στο ΣΕΗ για κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη και ο λόγος που την έκαψε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρυσοστόμου – Έγραψε επιστολή στο ΣΕΗ για κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη και δεν την έστειλε

«Δεν τους έχω συγχωρέσει όλους, αλλά ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι εγώ δεν φοβάμαι πια», τονίζει ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έγραψα επιστολή στο ΣΕΗ για μια κακοποιητική συμπεριφορά προς εμένα αλλά…»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη «DOT». Ο ηθοποιός μεταξύ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Χρυσοστόμου: Γιατί έκαψε την επιστολή για κακοποιητική συμπεριφορά στο ΣΕΗ που υπέστη

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε ότι έγραψε επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, την περίοδο που ξεκίνησε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε στο Dot. δεν την έστειλε ποτέ, αλλά την έκαψε γιατί αρρώστησε. «Εκείνη η περίοδος που έγιναν γνωστές κάποιες συμπεριφορές στο θέατρο, εγώ φοβήθηκα γιατί θυμήθηκα πόσες φορές μου έχουν συμπεριφερθεί εμένα άσχημα και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της