Σοκάρει πρώην παίκτης της Premier League: Ο πατέρας μου ήθελε να μας σκοτώσει

19:12 - 03/10/2021

Αίσθηση προκαλούν όσα αποκαλύπτει για τον πατέρα του ο Τρόι Ντίνι, πρώην αρχηγός της Γουότφορντ, στην αυτοβιογραφία του. Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη Μπέρμιγμαμ που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Championship, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε. Χρόνια που έρχονται στην επιφάνεια τώρα μέσω της αυτοβιογραφίας του. Μέσω αυτής, ο Ντίνι αποκαλύπτει όσα πέρασε αυτός, τα αδέρφια του και η μητέρα τους από τον πατέρα του, ο οποίος… κλείδωνε εμπόρους ναρκωτικών στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. ««Μερικοί από τους φίλους του έβγαζαν εκατομμύρια από τα εγκλήματα, αλλά εκείνον δεν τον ενδιέφεραν τα χρήματα. Δεν είχε χρήματα. Του άρεσε να πηγ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει πρώην παίκτης της Premier League: Ο πατέρας μου ήθελε να μας σκοτώσει

Αίσθηση προκαλούν όσα αποκαλύπτει για τον πατέρα του ο Τρόι Ντίνι, πρώην αρχηγός της Γουότφορντ, στην αυτοβιογραφία του. Το άρθρο Σοκάρει πρώην παίκτης της Premier League: Ο πατέρας μου ήθελε να μας σκοτώσει εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!