Κραυγή αγωνίας από Έλληνα δημοσιογράφο: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας

11:11 - 20/12/2019

Εφιαλτικές στιγμές ζει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του, Νικόλα από τις 26 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο 20χρονος είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο από εκείνη στην Κοπεγχάγη και έφτασε στην πόλη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγωνία για Έλληνα δημοσιογράφο! Αγνοείται ο γιος του, έπεσε θύμα παραθρησκευτικής σέχτας

Ώρες αγωνίας περνάει ο δημοσιογράφος Ντίνος Θεοδωρίδης καθώς έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του από τις 20 Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης μίλησε για την περιπέτεια που περνάει η οικογένεια του, ενώ ρεπορτάζ έχει η εφημερίδα «Espresso». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ο νεαρός είχε αναχωρήσει με πτήση […] The post Αγωνία για Έλληνα δημοσιογράφο! Αγνοείται ο γιος του, έπεσε θύμα παραθρησκευτικής σέχτας appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας

Lamianow.gr Κραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας Εφιαλτικές στιγμές ζει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του, Νικόλα από τις 26 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο 20χρονος είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο από εκείνη στην Κοπεγχάγη και έφτασε στην πόλη Άαλμποργκ της […] Κραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κραυγή αγωνίας Έλληνα δημοσιογράφου: Αγνοείται ο γιος του

Κραυγή αγωνίας από τον Ντίνο Θεοδωρίδη.

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας

Εφιαλτικές στιγμές ζει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του, Νικόλα από τις 26 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο 20χρονος είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο από εκείνη στην Κοπεγχάγη και έφτασε στην πόλη […] The post Κραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”