Κραυγή αγωνίας από Έλληνα δημοσιογράφο: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας
11:11 - 20/12/2019
Εφιαλτικές στιγμές ζει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του, Νικόλα από τις 26 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο 20χρονος είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο από εκείνη στην Κοπεγχάγη και έφτασε στην πόλη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγωνία για Έλληνα δημοσιογράφο! Αγνοείται ο γιος του, έπεσε θύμα παραθρησκευτικής σέχτας
Ώρες αγωνίας περνάει ο δημοσιογράφος Ντίνος Θεοδωρίδης καθώς έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του από τις 20 Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης μίλησε για την περιπέτεια που περνάει η οικογένεια του, ενώ ρεπορτάζ έχει η εφημερίδα «Espresso». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ο νεαρός είχε αναχωρήσει με πτήση […]
The post Αγωνία για Έλληνα δημοσιογράφο! Αγνοείται ο γιος του, έπεσε θύμα παραθρησκευτικής σέχτας appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΚραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας
Lamianow.gr
Κραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας
Εφιαλτικές στιγμές ζει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του, Νικόλα από τις 26 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο 20χρονος είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο από εκείνη στην Κοπεγχάγη και έφτασε στην πόλη Άαλμποργκ της […]
Κραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΚραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας
Εφιαλτικές στιγμές ζει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του, Νικόλα από τις 26 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο 20χρονος είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο από εκείνη στην Κοπεγχάγη και έφτασε στην πόλη […]
The post Κραυγή αγωνίας από το δημοσιογράφο Ντίνο Θεοδωρίδη: Αγνοείται ο γιος μου – Έχει πέσει θύμα σέχτας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr