Κούρτιτς: «Ζήτησα από τον Βιεϊρίνια να εκτελέσω το φάουλ»

20:46 - 03/10/2021

Οι δηλώσεις του Κούρτιτς για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ και το δικό του γκολ με εκτέλεση φάουλ. Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμπαπέ: «Ζήτησα να φύγω από την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουλίου»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημοσίως, την επιθυμία να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.Μιλώντας στο μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού «RMC» ο Γάλλος άσσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον σύλλογο αναφορικά με την μεταγραφή του. «Είπα στα τέλη Ιουλίου, ότι ήθελα να φύγω. Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Είπα ότι ήθελα να φύγω και το είπα αρκετά νωρίς στους ηγέτες του συλλόγου», τόνισε ο Εμπαπέ εκφράζοντας τις σκέψεις του δημόσια για πρώτη φορά. Σημειώνεται ότι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης προσέφερε το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει τον περασμένο Αύγουστο, όμως η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κούρτιτς – «Ρώτησα τον Βιεϊρίνια για να εκτελέσω το φάουλ»

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ (1-3) και αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον Βιεϊρίνια πριν εκτελέσει το φάουλ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κούρτιτς: «Βιεϊρίνια μου είπε ότι είναι το… τελευταίο μου!»

Φανερά ευδιάθετος ήταν ο Γιάσμιν Κούρτιτς μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ στην Κρήτη και το εξαιρετικό του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αποκαλύπτοντας μάλιστα την επική του στιχομυθία με τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σλοβένος στην κάμερα του Cosmote: «Συνήθως αυτά τα φάουλ τα εκτελεί ο Βιεϊρίνια, το είδα και τον ρώτησα […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!