Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο η Ελένη Δήμου λόγω κορονοϊού
10:00 - 04/10/2021
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ξανά σήμερα το πρωί η Ελένη Δήμου. Η γνωστή τραγουδίστρια που συμμετέχει στο
To άρθρο Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο η Ελένη Δήμου λόγω κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Δήμου: Στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού (Βίντεο)
Η Ελένη Δήμου χρειάστηκε να ξανά νοσηλευτεί σε νοσοκομείο λόγω κορονοϊού.
Διαβάστε το στο Ελένη Δήμου: «Είμαι χάλια» - Ξανά στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια (vid)
Στο νοσοκομείο μπαίνει και πάλι η Ελένη Δήμου, η οποία νοσεί από κορονοϊό.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΞανά στο νοσοκομείο η Ελένη Δήμου
Η Ελένη Δήμου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους το βράδυ της Παρασκευής πως είναι θετική στον κορωνοϊό.
Μάλιστα η 63χρονη τραγουδίστρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού – «Είμαι χάλια» (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε προηγούμενη ανάρτηση της η Ελένη Δήμου είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για το οξυγόνο της. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της, ωστόσο φαίνεται πως η κατάσταση της δεν βελτιώθηκε γι’αυτό μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο. «Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν κατάφερα να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – «Είμαι χάλια»
Στο νοσοκομείο μπαίνει και πάλι η Ελένη Δήμου, η οποία νοσεί από κορονοϊό. Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της […]
The post Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – «Είμαι χάλια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – «Τελικά δεν μπορώ να το αποφύγω» (Video)
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με βίντεο στο facebook
Διαβάστε το στο topontiki.grΕλένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο με κορονοϊό
Η Ελένη Δήμου είναι μεταξύ των συμμετέχοντων του #J2US που κόλλησαν κορονοϊό
Διαβάστε το στο mononews.grΚορωνοϊός – Στο νοσοκομείο ξανά η Ελένη Δήμου- Αγιο Παντελεήμονα
Με νέα της ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Δήμου ενημέρωσε τους φίλους της για την περιπέτειά της.
Το άρθρο Κορωνοϊός – Στο νοσοκομείο ξανά η Ελένη Δήμου- Αγιο Παντελεήμονα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΕσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ελένη Δήμου
Η Ελένη Δήμου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σήμερα, Δευτέρα, καθώς, όπως αποκάλυψε πριν μερικές μέρες, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η περιπέτεια της Ελένης Δήμου με...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ελένη Δήμου
Διαβάστε το στο spoilersΕλένη Δήμου – Ξανά στο νοσοκομείο με κορονοϊό – Συγκλονίζει το video που δημοσίευσε
Λευτέρης Παυλίδης • 04/10/2021 – 11:55 Δύσκολες στιγμές για την Ελένη Δήμου, η οποία παρά το γεγονός πως είναι εμβολιασμένη δίνει μάχη με τον κορονοϊό....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Δήμου – Ξανά στο νοσοκομείο με κορονοϊό – Συγκλονίζει το video που δημοσίευσε
Διαβάστε το στο spoilersΕλένη Δήμου – Ξανά στο νοσοκομείο με κορονοϊό – Συγκλονίζει το video που δημοσίευσε
Δύσκολες στιγμές για την Ελένη Δήμου, η οποία παρά το γεγονός πως είναι εμβολιασμένη δίνει μάχη με τον κορονοϊό.
Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΕλένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – «Είμαι χάλια»
Με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook η Ελένη Δήμου έκανε γνωστό στους φίλους και θαυμαστές της το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.Η Ελένη Δήμου, άλλο ένα θύμα του κορονοϊού, παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις, δεν απέφυγε τελικά την εισαγωγή στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια με την αισθαντική μορφή που συμμετέχει στο «J2US» διαγνώστηκε με κορονοϊό και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο Σωτηρία το σαββατοκύριακο για το οξυγόνο της. Η Ελένη Δήμου επέστρεψε αρχικά στο σπίτι της, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια μέσω facebook. Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε κι έτσι, όπως έκανε γνωστό με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαρια
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΕλένη Δήμου: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η τραγουδίστρια
Ελένη Δήμου: «Είμαι χάλια» δηλώνει η τραγουδίστρια που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και συμπτώματα κορωνοϊού.
Διαβάστε το στο pagenews.grΔύσκολες ώρες για την Ελένη Δήμου – Στο νοσοκομείο ξανά λόγω κορωνοϊού
Στο νοσοκομείο μπήκε ξανά η Ελένη Δήμου η οποία όπως αποκάλυψε το Σάββατο νοσεί από κορωνοϊό. Μέσα από την προσωπική...
The post Δύσκολες ώρες για την Ελένη Δήμου – Στο νοσοκομείο ξανά λόγω κορωνοϊού appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΕλένη Δήμου: Στο νοσοκομείο μετά την επιδείνωση της υγείας της
Η συμμετοχή της Ελένης Δήμου στο φετινό σόου J2US ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους θαυματσές της. Ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα η αγαπημένη τραγουδίστρια νόσησε από κορωνοϊό και έμεινε μακριά από τα πλατό της εκπομπής, Το πρωί της Δευτέρας η ίδια ανέβασε story στο Instagram όπου έλεγε πως τελικά αυτό που ήθελε τόσο πολύ […]
The post Ελένη Δήμου: Στο νοσοκομείο μετά την επιδείνωση της υγείας της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr