Μιμή Ντενίση: «Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε»

12:58 - 04/10/2021

Η Μιμή Ντενίση περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έγιναν τα γυρίσματα για την ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη, σε συνέντευξη που […] The post Μιμή Ντενίση: «Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση: «Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε» – «Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας» (vid)

«Όταν φτάσαμε στον Πολιχνίτο, έπρεπε να αρχίσει η καταστροφή, Όπου περπατούσαμε στον δρόμο εγώ με τον Λεωνίδα Κακούρη, πλήθος μας έσπρωχνε και σκότωναν τον άντρα μου, τον Κακούρη. Όλο το χωριό ήταν κομπάρσοι, όλο. Οι άνθρωποι έμειναν μέχρι τις 6 το πρωί, 3-5 βράδια. Τους λέει λοιπόν ο βοηθός, θα τρέχετε και θα σπρώχνετε. Είχαμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μιμή Ντενίση: «Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε»

“Μου λέει: “Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας”. Αυτοί μας χτύπαγαν κανονικά”, εξομολογείται η Μιμή Ντενίση. Η Μιμή Ντενίση περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έγιναν τα γυρίσματα για την ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της για μια σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη που γυρίστηκε στην […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μιμή Ντενίση: Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε

Η Μιμή Ντενίση περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έγιναν τα γυρίσματα για την ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό. Χαρακτηριστική είναι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μιμή Ντενίση: Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο