Γιώργος Ασημακόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι»
13:20 - 04/10/2021
Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη Μαρία Αντωνά έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε […]
The post Γιώργος Ασημακόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Ασημακόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Αν ζηλεύει, δεν μπορώ να κάνω κάτι»
Ο πρώην παίκτης του «Survivor» μιλάει για όσα ακολούθησαν μετά την αποχώρησή του από το «Πρωινό»
Διαβάστε το στο Γιώργος Ασημακόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: Tον χαιρέτησα αλλά εκείνος δεν με χαιρέτησε καθόλου (Βίντεο)
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα μετά τα unfollow και την τυχαία συνάντηση μετά την λήξη της συνεργασία τους στο «Πρωινό». - Sorry Γιώργο μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.
Διαβάστε το στο Γιώργος Ασημακόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι»
Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη Μαρία Αντωνά έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Ασημακόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι. Τι να κάνω; Να αλλάξω το πρόσωπό μου;» (vid)
«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US, αλλά επειδή ήμουν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό ήταν ότι δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι στο Πρωινό, την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει. Δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Ασημακόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Αν ζηλεύει για κάτι, δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι πάνω σε αυτό»
Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο πρώην παίκτης όμως το Survivor, αποχώρησε κακήν-κακώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο λίγες μέρες αργότερα ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και αποκάλυψε πως ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑσημακόπουλος για Λιάγκα – Δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι
«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US, αλλά επειδή ήμουν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Ο λόγος που αποχώρησα από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ασημακόπουλος για Λιάγκα – Δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι
Διαβάστε το στο spoilers