ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ στη Νίσυρο!

17:18 - 04/10/2021

ΣΕΙΜΟΣ ΤΩΡΑ: Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:03 στα ανοιχτά της Νισύρου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της Νισύρου, με εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέος σεισμός στη Νίσυρο!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίστερ σημειώθηκε στις 10:54 με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 9 χιλιόμετρα νότια της Νισύρου.   The post Νέος σεισμός στη Νίσυρο! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σεισμός στη Νίσυρο

Είχε ένταση 4,1 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται νότια του νησιού

Διαβάστε το στο news.gr

Σεισμός πριν λίγο στη Νίσυρο

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ -Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 ΡίχτερΣεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:03 στα ανοιχτά της Νισύρου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της Νισύρου, με εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα.  Πού έγινε σεισμός πριν από λίγο  – Πώς θα προστατευτείτε […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ στη Νίσυρο

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Σεισμός σημειώθηκε κοντά στη Νίσυρο το πρωί της Τρίτης. Ειδήσεις: Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε στις 10:54 σε απόσταση 9 χλμ. νότια του νησιού. Η δόνηση καταγράφηκε 5 λεπτά πριν τις 11 το πρωί και ήταν μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

ΤΩΡΑ: Σεισμός στη Νίσυρο

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:03 στα ανοιχτά της Νισύρου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από... The post ΤΩΡΑ: Σεισμός στη Νίσυρο appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο