Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου 2021 – Άγιος Θωμάς ο Απόστολος

13:04 - 05/10/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Κ/ 19 – 31 – 19 Ούσης ούν οψίας τή ημέρα εκείνη τή μιά σαββάτων, καί τών θυρών κεκλεισμένων όπου ήσαν οι μαθηταί συνηγμένοι διά τόν φόβον τών Ιουδαίων, ήλθεν ο Ιησούς καί έστη εις τό μέσον, καί λέγει αυτοίς Ειρήνη υμίν. 20 καί τούτο ειπών έδειξεν αυτοίς τάς χείρας καί τήν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΜΥ Καιρός: Έκτακτο δελτίο για σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου – Άγιος Θωμάς ο Απόστολος

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ αναμένονται τοπικές βροχές προβλέπονται στα βορειοδυτικά και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί ενισχυόμενοι στο βόρειο Ιόνιο σε 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 23 με 25 και στα υπόλοιπα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Έκτακτο δελτίο για σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου –

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Γιορτή σήμερα 6 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Άγιος Θωμάς ο Απόστολος

Εορτολόγιο: Θωμάς, Θωμαή * Ερωτηίς, Ερωτηίδα. 6 Οκτωβρίου: Άγιος Θωμάς ο Απόστολος – Ο Άγιος Θωμάς ο Απόστολος ήταν μεταξύ των δώδεκα μαθητών του Κυρίου και ανήκε σε οικογένεια αλιέων. Ο Θωμάς, λοιπόν, μετά την Ανάσταση του Χριστού και την πρώτη εμφάνισή Του στους μαθητές, δυσπιστούσε σ’ αυτά που του έλεγαν αυτοί. Αλλά ο Κύριος […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο