Ελένη Δήμου για την υγεία της: «Αν δεν πάω καλά με τον κορονοϊό θέλω να πεθάνω σπίτι μου»
08:44 - 06/10/2021
Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Ελένη
To άρθρο Ελένη Δήμου για την υγεία της: «Αν δεν πάω καλά με τον κορονοϊό θέλω να πεθάνω σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Δήμου: Συγκλονίζει από το νοσοκομείο- «Αν είναι να με διασωληνώσουν, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»
Η τραγουδίστρια μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και τις δύσκολες ώρες που περνά με τον κορωνοϊό
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Δήμου για την υγεία της: «Aν χρειαστεί να μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»
Σε δηλώσεις της στο Happy Day μίλησε για την περιπέτεια της και συνέστησε σε όλους να εμβολιαστούν: «Ψυχολογικά είμαι χάλια, δεν το παλεύω γιατί αυτή η μοναξιά του covid… δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θέλω πάρα πολύ τον γιο μου, θέλω πάρα πολύ τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛύγισε η Ελένη Δήμου που νοσεί με κορωνοϊό στο νοσοκομείο: «Θέλω να πεθάνω σπίτι μου» [video]
«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν υπάρχει», λέει η Ελένη Δήμου. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς βρίσκεται η Ελένη Δήμου, που νοσεί από κορονοϊό. Η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή Happy Day και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της. «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Λύγισε η Ελένη Δήμου που νοσεί με κορωνοϊό στο νοσοκομείο: «Θέλω να πεθάνω σπίτι μου» [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΛύγισε η Ελένη Δήμου: «Είπα ότι αν είναι να με διασωληνώσουν, θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου»
H Ελένη Δήμου βρίσκεται στο νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό. Η τραγουδίστρια συγκλόνισε με την εξομολόγησή της στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Αρχικά ανέφερε η Ελένη Δήμου: «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕλένη Δήμου: «Αν δεν πάω καλά με τον κορωνοϊό, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»
Τι λέει για την κατάσταση υγείας της;
Διαβάστε το στο ekriti.grΕλένη Δήμου: «Αν χρειαστεί να μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»
Ελένη Δήμου: «Αν χρειαστεί να μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου» Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Ελένη Δήμου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που συμμετέχει στο J2US ,από την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και τις τελευταίες μέρες αναγκάστηκε να νοσηλευτεί. Η ίδια μιλώντας πριν λίγη ώρα στο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΕλένη Δήμου για τον κορονοϊό – “Αν δεν πάω καλά θέλω να πεθάνω σπίτι μου»
«Ψυχολογικά είμαι χάλια, δεν το παλεύω γιατί αυτή η μοναξιά του covid… δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θέλω πάρα πολύ τον γιο μου, θέλω πάρα πολύ τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου, τη δουλειά μου ως είχε. Λίγο απρόσεκτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το show. […]
The post Ελένη Δήμου για τον κορονοϊό – “Αν δεν πάω καλά θέλω να πεθάνω σπίτι μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr