Λύγισε η Ελένη Δήμου στον αέρα του Happy Day – «Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου»

08:54 - 06/10/2021

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς βρίσκεται η Ελένη Δήμου, που νοσεί από κορονοϊό. Η τραγουδίστρια βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή Happy Day […] The post Λύγισε η Ελένη Δήμου στον αέρα του Happy Day – «Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύγισε η Ελένη Δήμου: Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου (Βίντεο)

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κοροναϊού δεν υπάρχει», είπε η Ελένη Δήμου.

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Ελένη Δήμου: «Λύγισε» στον αέρα – «Είμαι χάλια – Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τη μάχη της με τον κορονοϊό η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια «έσπασε» στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» περιγράφοντας τη μοναξιά που βιώνει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό. «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν υπάρχει. Θέλω πολύ τον γιο μου, τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου. Είχα πάρει συσκευή οξυγόνου σπίτι για να μη χρειαστεί να νοσηλευτώ» είπε αρχικά η Ελένη Δήμου. «Δεν αισθανόμουν δύσπνοια. Πήγα στο νοσοκομείο μετά από παρότρυνση των γιατρών. Ξύπνησα μια μέρα, αισθάνθηκα ένα βάρος στο στήθος και πήγα στο νοσοκομείο. Είπα ότι αν είναι να μου κάνουν διασωλήνωση

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Ελένη Δήμου: «Αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου!»

Η Ελένη Δήμου βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει τη δική της μάχη με τον κορωνοϊό. Η τραγουδίστρια συγκλόνισε με την εξομολόγησή της μιλώντας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Ελένη Δήμου: «Λύγισε» στον αέρα – Είμαι χάλια – Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου – ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ πιεσμένη ψυχολογικά από την περιπέτειά της η τραγουδιστρία Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τη μάχη της με τον κορονοϊό η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια «έσπασε» στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» περιγράφοντας τη μοναξιά που βιώνει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό. «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν... The post Συγκλονίζει η Ελένη Δήμου: «Λύγισε» στον αέρα – Είμαι χάλια – Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Ελένη Δήμου: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – «Θέλω να πεθάνω σπίτι μου»

Η Ελένη Δήμου που νοσηλεύεται με Covid στο νοσοκομείο Γεννηματάς μίλησε στο «Happy Day» για τα συμπτώματα που είχε, τις συμβουλές των γιατρών και το τι φοβάται.Η περιπέτεια της υγείας της Ελένης Δήμου ήταν γνωστή από το σαββατοκύριακο που πέρασε όταν η τραγουδίστρια επισκέφτηκε εσπευσμένα νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω Covid. Τότε η Ελένη Δήμου είχε επιστρέψει στο σπίτι της όμως, όπως πληροφορηθήκαμε τη Δευτέρα το πρωί, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με συνέπεια να εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο Γεννηματά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε σήμερα το πρωί να επικοινωνήσει με την αγαπημένη ερμηνεύτρια για να πληροφορηθεί τα καθέκαστα της υγείας της και να της ευχηθεί «Happ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Λύγισε η Ελένη Δήμου στον αέρα του Happy Day – «Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου»

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν υπάρχει», λέει η Ελένη Δήμου. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς βρίσκεται η Ελένη Δήμου, που νοσεί από κορονοϊό. Η τραγουδίστρια βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή Happy Day και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της. «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Συγκλονίζει η Ελένη Δήμου: «Λύγισε» στον αέρα – «Είμαι χάλια – Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τη μάχη της με τον κορωνοϊό η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια «έσπασε» στον αέρα... The post Συγκλονίζει η Ελένη Δήμου: «Λύγισε» στον αέρα – «Είμαι χάλια – Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο