Η Όπρα Γουίνφρεϊ και οι τρεις μοναδικοί φίλοι που έχει στη ζωή της

10:10 - 06/10/2021

Η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Μαρία Σράιβερ ήταν καλεσμένες στο podcast «Making Space with Hoda Kotb» και μίλησαν...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει μόνο τρεις φίλους στη ζωή της

Η Όπρα Γουίνφρεϊ μίλησε μαζί με τη Μαρία Σράιβερ στο podcast «Making Space with Hoda Kotb» για τα 42 χρόνια φιλίας που τις συνδέει από την πρώτη τους γνωριμία, μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με την Όπρα το αποδίδει στην «πνευματική επικοινωνία» που υπάρχει από τη πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν και εξηγεί: «Την πρωτογνώρισα στην τουαλέτα [εγώ ... Περισσότερα To άρθρο Η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει μόνο τρεις φίλους στη ζωή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Όπρα μίλησε ανοιχτά για τους τρεις μοναδικούς φίλους

Για τους τρεις και μοναδικούς της φίλους της μίλησε Όπρα Γουίνφρεϊ η οποία ήταν μαζί με την Μαρία Σράιβερ καλεσμένες στο podcast «Making Space with Hoda Kotb». Οι δύο τους αναφέρθηκαν στα 42 χρόνια φιλίας που τις συνδέουν με την Όπρα να την αποδίδει στην «πνευματική επικοινωνία» που υπάρχει από τη πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν. «Την πρωτογνώρισα στην τουαλέτα (εγώ δούλευα στο) WJZ-TV νωρίς το πρωί. Ερχόμουν για να κάνω τα πρωινά κοψίματα και εκείνη δούλευε βραδυνή. Ήταν στο μπάνιο, ρίχνοντας νερό στο πρόσωπό της, και αρχίσαμε να συζητάμε», δήλωσε η Όπρα στη δημοσιογράφο Χόντα Κοτμπ. «Νομίζω ότι ήταν μία στιγμή σταλμένη από τον Θεό. Είναι μία από τις λίγες αληθινές μου φιλίες που κρατούν έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Όπρα και οι τρεις μοναδικοί φίλοι που έχει στη ζωή της

Η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Μαρία Σράιβερ ήταν καλεσμένες στο podcast «Making Space with Hoda Kotb» και μίλησαν για τα 42 χρόνια φιλίας που τις συνδέει. Σύμφωνα με την Όπρα το αποδίδει στην «πνευματική επικοινωνία» που υπάρχει από τη πρώτη [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο