Γεωργιάδης: Σωστή και επιβεβλημένη η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

10:16 - 06/10/2021

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. “Ο Πρόεδρος της ΝΔ πήρε μια απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος – φίλος μου δεν θέλω να πω ψέματα σε αυτό- έκανε ένα μεγάλο λάθος” ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και... The post Γεωργιάδης: Σωστή και επιβεβλημένη η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: Ορθή και επιβεβλημένη η διαγραφή του - Πρέπει ο ίδιος να καταλάβει ότι έκανε λάθος

«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της ΝΔ και δεν μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ» είπε ο  υπουργός Ανάπτυξης για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Κ.Μπογδάνος στην ΚΟ αν ζητήσει συγγνώμη

Διαβάστε το στο

Γεωργιάδης: Σωστή και επιβεβλημένη η απόφαση διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Ο Υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε την διαγραφή Μπογδάνου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: Ορθή και επιβεβλημένη η διαγραφή του – Πρέπει ο ίδιος να καταλάβει ότι έκανε λάθος

Ορθή και επιβεβλημένη χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση του πρωθυπουργού για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με αφορμή τις αντικομμουνιστικές διατυπώσεις του στη Βουλή. «Ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε μία απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος -φίλος μου, τον συμπαθώ και πολύ, δεν θέλω να […] The post Γεωργιάδης για Μπογδάνο: Ορθή και επιβεβλημένη η διαγραφή του – Πρέπει ο ίδιος να καταλάβει ότι έκανε λάθος appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]