Δένδιας: Προϊόν της ειλικρινούς συνεργασίας μου με Μητσοτάκη οι ενέργειές μου
11:30 - 06/10/2021
«Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία» λέει ο Νίκος Δένδιας.
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δένδιας: Οι ενέργειές μου είναι προϊόν στενής και ειλικρινούς συνεργασίας με τον Πρωθυπουργό
Την «απάντηση» του έδωσε πριν από λίγο ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο facebook στα σενάρια περί «προβληματικής σχέσης» του με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΔένδιας: Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό
Το μήνυμα του υπ. Εξωτερικών στα όσα ακούστηκαν μετά τη διαγραφή Μπαγδάνου
Διαβάστε το στο news.grΔένδιας: Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό
Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό, ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter, απορρίπτοντας - όπως σημειώνει - κάθε προσπάθεια να οικοδομηθεί εικόνα διαφοροποίησής του."Κατανοώ την [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr