Καβάλα: «Τον σκότωσα γιατί έτσι μου είπε ο σατανάς» – Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 58χρονου μετά από ενάμιση χρόνο

16:56 - 06/10/2021

Ο δράστης είναι Έλληνας ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. «Τον σκότωσα γιατί έτσι μου είπε ο σατανάς», φέρεται να είπε. Η ανακοίνωση της αστυνομίας «Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού σε αγροτική περιοχή της Καβάλας. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας ημεδαπός. Από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καβάλα: «Τον σκότωσα γιατί μου το ζήτησε ο σατανάς» – Σοκάρει η ομολογία για το έγκλημα

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στην Καβάλα, με τη δολοφονία ενός 58χρονου άντρα. Ο δράστης που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, είπε στους αστυνομικούς ότι έβαψε τα χέρια του, με αίμα επειδή αυτό του ζήτησε ο σατανάς… Πιο συγκεκριμένα το πρωί της 24ης Αυγούστου 2020 εντοπίστηκε νεκρός ένας 58χρονος αλλοδαπός σε αγροτική περιοχή του οικισμού Κάριανης στην Καβάλα, χτυπημένος ... Περισσότερα To άρθρο Καβάλα: «Τον σκότωσα γιατί μου το ζήτησε ο σατανάς» – Σοκάρει η ομολογία για το έγκλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Καβάλα – «Τον σκότωσα επειδή μου το είπε ο σατανάς» – Σοκάρει η ομολογία δράστη δολοφονίας

Ο 58χρονος είχε πέσει νεκρός το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου του 2020 σε αγροτική περιοχή, μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι

Διαβάστε το στο

Δολοφονία στην Καβάλα: «Τον σκότωσα γιατί έτσι μου είπε να κάνω ο Σατανάς» – Πως η αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση

Οι αστυνομικοί με μέθοδο ακολουθούσαν τα στοιχεία και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας